Home Informatie Activiteiten Competitie Jeugd Fotoalbum Open Toernooi

Home -> Nieuwsarchief 2010

Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering (ALV) zal worden gehouden op woensdag 15 December 2010 in de kantine van S.V. Kickers '69. Ons eigen clubgebouw staat vol vanwege de verbouwing... Aanvang om 20:00uur. Komt allen!

De Inside van november staat in het teken van de ALV en bevat ook jaarverslagen van diverse commissies.

30 november 2010

TOUCH Tennisorganisatie

Beste leden van T.V. Leimuiden,

Er gaat wat veranderen op uw vereniging. Met ingang van het zomerseizoen 2011 zal TOUCH Tennisorganisatie alle tennistrainingen voor de jeugd en senioren verzorgen op uw vereniging. Graag maken wij gebruik van de mogelijkheid om ons hier aan u voor te stellen.

TOUCH Tennisorganisatie is een jonge en dynamische onderneming met een grote passie voor de tennissport. De organisatie is in 2003 opgericht en staat onder leiding van Gertjan Egberink, Corjon Mantouw, Michiel Zegveld en ArJan Wille. Gezamenlijk staan zij garant voor meer dan 30 jaar ervaring binnen de tennissport en dat vormt de basis voor het uitgebreide dienstenpakket van de organisatie.

Thuisbasis van TOUCH is Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn. Daar bevindt zich ons kantoor. Vanuit dit centrum coördineert TOUCH al haar activiteiten. Momenteel maken diverse tennisverenigingen en instanties gebruik van de diensten van TOUCH, waaronder T.V. Nieuwe Sloot, ATC TEAN, T.V. Adegeest, T.V. Pijnacker, de KNLTB regio Noordwest en het Scala College Alphen aan den Rijn. Onze lesprogramma’s zijn succesvol gebleken bij het opleiden van talentvolle jeugdspelers (meerdere Nederlands Kampioenen), maar ook de recreatieve (jeugd)spelers nemen een belangrijke plaats in binnen onze organisatie.

Naast het verzorgen van tennislessen heeft TOUCH ruime ervaring met het organiseren van klein- en grootschalige tennisevents, zoals competities en toernooien. Ook spannen wij ons in om de vrijwilligers van de vereniging te ondersteunen bij hun beleidsmatige taken en bij de organisatie van clubactiviteiten. Verder beleven wij en de deelnemers veel plezier aan onze Tennis&Fun activiteiten zoals clinics, jeugdkampen en tennisreizen.

TOUCH hecht veel belang aan een nauw samenwerkingsverband met de vereniging en haar leden. Op alle verenigingen waar wij les geven, stellen wij daarom een clubtrainer aan. Deze clubtrainer is het vaste aanspreekpunt voor al uw vragen en problemen. Op T.V. Leimuiden zal ArJan Wille uw vaste clubtrainer worden.

ArJan Wille: 33 jaar, woonachtig in Alphen aan den Rijn Getrouwd met Carolien en trotse vader van zoon Bart.

ArJan is al sinds 1993 volop actief in de tenniswereld. In 2003 stapte hij er even uit om zijn rechtenstudie af te ronden. Daarna was hij een aantal jaren werkzaam in het bedrijfsleven. Sinds 2008 is hij weer fulltime bezig met tennis.

Als voormalig bondsbestuurder op het gebied van bondsjeugdopleiding heeft ArJan een passie voor het opleiden van (prestatieve) jeugd. Maar ook geniet hij van het lesgeven aan senioren. Met veel enthousiasme probeert hij een ieder – van welk niveau ook - naar een hoger niveau te brengen. Naast tennistraining zijn zijn specialisaties: Evenementenorganisatie, verenigings(management)ondersteuning.

De coördinatie van de jeugdtrainingen zal net als voorheen in nauw overleg plaatsvinden met de jeugdcommissie van T.V. Leimuiden. Zoals altijd zullen alle jeugdleden automatisch voor de lessen worden ingedeeld. Als seniorlid van T.V. Leimuiden kunt u zich vanaf begin januari aanmelden voor de zomercursussen van 2011. Dat kan via www.tennislessen.com.

Meer informatie over TOUCH Tennisorganisatie kunt u vinden via www.touch-tennis.nl. We zien u graag vanaf volgend voorjaar op de baan!

15 november 2010

Foto's verbouwing 2010-2011

Ondertussen zijn de verbouwingen aan het clubhuis en de vernieuwing van de hekken begonnen. Op de volgende pagina zijn de werkzaamheden te volgen:

Verbouwing 2010-2011

RABO Open TV Leimuiden 2010 - De foto's

RABO Open TV Leimuiden 2010 30+ RABO Open TV Leimuiden 2010 50+

Het 4e Witte Sokken Toernooi

Datum: Zaterdag 25 september
Aanvang: 19:00
Deelname vanaf 16 t/m 35 jaar
Inschrijven via de inschrijfpagina

Zomeractie TV Leimuiden

6 weken tennissen (vanaf maandag 5 juli t/m zondag 14 augustus) voor 25€, plus 10€ borg voor het tennispasje waarmee je de baan kunt reserveren. De 10€ krijg je na inlevering van het het pasje weer terug.

Bel voor inlichtingen Frans Loos (06-53440779)

5 juli 2010

Gemengd senioren 4e klasse zaterdag Kampioen

Het team van Sietske, Gemengd senioren (9538) 4e klasse zaterdag, met Inge, Kitty, Valentijn, Gerard, Lennaert, Arjo en Sietske zijn zaterdag 5 juni kampioen geworden. Op 5 juni moest dit team uit tegen Alkemade. Toen ze met 3-0 voorstonden, kon het kampioenschap niet meer uit hun handen glippen. De tegenstanders, Alkemade 4, hadden dit ook in de gaten en meteen werd er champagne tevoorschijn gehaald. Uiteindelijk wonnen ze de wedstrijd met 5-0. Het getuigt zeker van sportiviteit van T.V. Alkemade om op deze wijze het kampioenschap van hun tegenstander te vieren. GEWELDIG T.V. Alkemade.

Terug op ons tennispark werd het team van Sietske in de bloemetjes gezet en konden ze hun kampioenschap verder vieren. Gefeliciteerd!

7 juni 2010

Dames dubbel 1e klasse dinsdag morgen Kampioen

Op dinsdagmorgen 18 mei hadden we ons eerste kampioensteam van de voorjaarscompetitie 2010. Dat is: dames 1 van de dinsdagmorgen: Brenda Muller (captain) - Anka Huyer - Etty Bel - Marian Taal - Liesbeth Schoonderbeek.

Zij speelden in een poule van 4 teams. En hadden 4 keer gewonnen met 4-0, een keer gelijk gespeeld en een keer verloren. Dat is toch een mooie prestatie. De laatste wedstrijd speelden ze thuis tegen Tean en wonnen met 4-0. Het was meteen duidelijk dat ze kampioen waren. Ter plekke werden ze dan ook gehuldigd met een prachtige bos bloemen.

1 juni 2010

Heren dubbel 1e klasse dinsdagavond Kampioen

De heren Co Moolhuizen (captain) - René Pol - Frans Loos - Rob Spaargaren zijn dinsdagavond 25 mei 2010 kampioen geworden. De laatste wedstrijd moesten ze uit tegen Meerburg. De uitslag daar was 2-2. En ze stonden met een punt voor op Overbos 1. Ze waren dus afhankelijk wat de nummer 2, Overbos, die avond presteerde. En Overbos 1 moest uit tegen Tean 1. Een telefoontje bracht de uitslag: 2-2. Om 21.10 uur was het duidelijk. Leimuiden 1 Herendubbel dinsdagavond was kampioen. Toen ze tegen tienen terug waren op ons tennispark, werden ze gehuldigd met een bloemetje.

28 mei 2010

De najaarslessen bij Leimuiden starten 30 augustus

Geachte leden van TV Leimuiden,

Wat een fantastisch mooie april maand hebben we achter de rug. Trainers John, Sirfraz, Gretel en Angelique zijn reuze enthousiast over de inzet en de vorderingen van hun leerlingen.

Deze nieuwe leermethode, die o.a. gebaseerd is op "MindSet" is verder ontwikkeld en uitgebreid met de internationale kennis en ervaringen van topcoaches vanuit de hele wereld.

Je kunt je vanaf nu hier opgeven voor de lessen, die georganiseerd gaan worden in het najaar.
Dit is een serie van 5 lessen. Deze serie zal op 30 augustus beginnen vanwege het RABO Open tennistoernooi (21/8 - 29/8).

Degene die zich voor 17 weken heeft ingeschreven, hoeft dit nu niet nogmaals te doen en zal automatisch worden ingedeeld voor het najaarsseizoen. We streven er naar om dezelfde lestijden en tennisleraar aan te houden als in het voorjaar het geval was. Iedereen krijgt eind juni een bevestiging van de lestiijd via de mail. Opgeven gaat via de bovenstaande koppeling. Meer informatie staat op onze website www.tennissupport.nl.

LET OP: Sluitingsdatum voor inschijven najaarslessen is zondag 9 juni 2010 en daarna geldt: vol = vol!!

Rest mij alle leerlingen een fantastisch vervolg van het tennisseizoen te wensen!
Mede namens Colette Galesloot (TV Leimuiden) en de tennisleraren van TV Leimuiden

Met sportieve groet,
Tom Karsten

25 mei 2010

Najaarscompetitie 2010

Terwijl de voorjaarscompetitie nog in volle gang is, wordt het alweer tijd om aan de najaarscompetitie te gaan denken. Dit is een een hele leuke afsluiting van het seizoen, verleden jaar deden er een aantal junioren- en seniorenteams aan mee en dat beviel prima.

Je kunt je alleen per team inschrijven. Inschrijving per team is € 27,66 plus de kosten van de ballen. Inschrijven voor 1 juni 2010. De captain geeft via e-mail de juiste gegevens door aan Harry Dautzenberg:

De junioren kunnen zich aanmelden bij Angelique Hijlkema:

Extra informatie: knltb_najaarscompetitie_2010.pdf

4 mei 2010

Rabo Fietssponsortocht 2010: Fietst u 13 juni ook mee?

U fietst zondag 13 juni toch ook mee tijdens de Rabobank Fietssponsortocht? Tijdens deze feestelijke fietstocht kunt u geld verdienen voor uw favoriete club, vereniging of stichting. Deelnemen is eenvoudig en helemaal gratis!

Mooie fietsroutes met gezellige stops
Tijdens de jaarlijkse Fietssponsortocht van Rabobank Groene Hart Noord is iedereen van harte welkom. U kunt bij de start- en stempelpost zelf kiezen of u de route van 20 km, 35 km, 50 km of 100 km fietst. De Rabobank beloont iedere uitgereden tocht met een vast bedrag. Dit geld gaat naar de club, vereniging of stichting van uw keuze. Onderweg komt u leuke afstaptips, muziekverenigingen en speciale aanbiedingen tegen.

Fietst u zondag 13 juni ook mee?
Vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt op zondag 13 juni tussen 9.00 en 13.00 uur starten bij de stempelpost bij u in de buurt. Daar ontvangt u de route en een stempelkaart. Kijk voor de dichtstbijzijnde stempelpost en de voorwaarden op www.rabobank.nl/GroeneHartNoord

Fotowedstrijd
Houd uw camera bij de hand! Want maakt u tijdens de fietstocht de grappigste of mooiste foto? Dan wint u een misschien wel een TomTom Benelux of een draagbare DVD-speler! U kunt uw foto tot en met 20 juni mailen naar communicatie@ghn.rabobank.nl (per inzender 1 foto). De foto wordt eigendom van Rabobank Groene Hart Noord en kan worden gebruikt voor promotionele doeleinden.

Samen fietsen voor de lokale samenleving. Dat is het idee.

De voorwaarden

TV Leimuiden is ook één van de verenigingen waar u geld voor bij elkaar kunt fietsen. Stap dus zondag 13 juni met z'n allen op de fiets!

19 april 2010

Website bijgewerkt

De website van TV Leimuiden bevat weer alle actuele informatie voor het komende seizoen. De volgende onderdelen zijn onder andere bijgewerkt:

- Aktiviteitenkalender, met inschrijfmogelijkheden voor de openingstoernooien van de jeugd en de senioren
- Competitiegedeelte. Alle teams zijn ingevoerd met een link naar de uitslagenpagina.
- Bar- en bartasrooster. Het barrooster voor 2010 is op deze pagina te vinden.

21 maart 2010

Tennislessen senioren zomer 2010 (aanvulling)

Beste senior :-) tennisleden van TV Leimuiden,

We hebben een enorm aantal inschrijvingen ontvangen voor de tennislessen senioren zomer 2010!

Om aan de grote vraag voor tennislessen senioren tegemoet te komen, moeten we ook op maandag t/m donderdag tussen 22.00 - 23.00 extra tennislessen gaan inplannen. We zullen onze uiterste best doen om rekening te houden met de opgegeven voorkeurstijden maar zoals het er nu uitziet, gaat dit lastig worden. Mogen we op jullie begrip en medewerking rekenen als we afwijken van de opgegeven voorkeurstijden?

Met een sportieve groet,
Tom Karsten (TennisSupport) & Colette Galesloot (TV Leimuiden)

6 maart 2010

Tennislessen senioren zomer 2010

Beste sportieve tennisleden van TV Leimuiden,

Momenteel is ons tennispark bedekt met een mooie witte sneeuwdeken maar het tennisseizoen komt er toch echt weer aan! Om de kwaliteit van je tennisspel te verbeteren en om nog meer plezier te krijgen in een "wedstrijdje", kun je ook in 2010 weer les gaan nemen bij TennisSupport.

De senioren die deze zomer tennislessen willen, schrijven zich in via deze link.

Je komt dan direct op de site van TennisSupport. Op deze site vind je ook alle informatie over de tennislessen zoals prijzen, voorwaarden en lesmogelijkheden.

Voor de senioren geldt dat er op één baan wordt gelest op maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 22.00 en op vrijdag tussen 19.00 en 20.00.

Een paar aandachtspunten voor het inschrijven van de tennislessen senioren zomer 2010:

* Laatste datum voor inschrijven is zondag 21 februari 2010;
* Inschrijvingen gelden alleen als ze via bovenstaande site gebeuren en als alle gegevens zijn ingevuld;
* Als je met een groepje inschrijft voor een tennisles, moet iedere deelnemer zich separaat inschrijven. Het is handig dat je dan aangeeft met welk groepje je les wilt hebben;
* Geef minimaal twee voorkeursmomenten op wanneer je je tennisles wilt hebben. Hierdoor wordt de kans groter dat je wordt ingedeeld op je voorkeursmoment. Het opgeven van deze voorkeursmomenten is helaas geen garantie dat je ingedeeld wordt op je voorkeursmoment;
* Uiterlijk in de week 15 maart krijg je te horen op welke dag en tijdstip je bent ingedeeld.

Met een sportieve groet,
Tom Karsten & Ed Fallaux & Colette Galesloot

7 januari 2010

 

 
Adres tennispark: Beukenlaan 48, 2451 ZE Leimuiden, Telefoonnummer: 0172-509168