Inschrijven KNLTB Najaarscompetitie 2022

09 mei 2022


Beste leden,

Bij deze een mail met informatie en inschrijfformulier voor de najaarscompetitie 2022.

Deze competitie loopt van begin september tot eind oktober 2022.
In plaats van 7 speeldagen zullen het voor alle teams er maar 5 zijn!!
Gaarne voor 5 juni 2022 inschrijven.
Zie voor de speeldata en de inhaaldagen de bijlage.

De afgelopen twee jaar is als gevolg van het coronavirus de Voorjaarscompetitie in het najaar gespeeld. Dit jaar wordt er weer een normale najaarscompetitie gespeeld. Dat betekent dat er niet om promotie/degradatie wordt gespeeld en de competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde en niet op basis van teamrechten!!! (vanwege dit laatste hebben wij ook geen ruimte vrijgemaakt bij de inschrijving om aan te geven in welke klasse je wilt spelen als team, het teamgemiddelde bepaald dit namelijk).

Voorkeur wat betreft tijd opgeven mag, maar wij kunnen nu al aangeven dat dit voor spelen in het weekend voor ons niet realiseerbaar is.

Als  je bij meerdere teams, dus in verschillende competities, of misschien bij 2 verschillende verenigingen  mee gaat spelen, dit graag zelf even in een mail aan ons  melden.

Kunnen wij gaan bekijken of er dispensatie aangevraagd moet worden en of dit kan ivm klasse volgorde van de teams.

Bij de vrijdagavond competitie wordt  er gewoon iedere week gespeeld!! Maximaal 6 teams bij meer inschrijvingen gaat er geloot worden.

Het competitie aanbod zetten wij deze keer niet in de mail zoals normaal. Je kan deze in de bijlage vinden!!

In het competitie aanbod (meegestuurde bijlage) staat ook het competitieaanbod voor de jeugd.(In de jeugdcompetities mogen altijd meerdere spelers worden opgesteld die één jaar jonger en/of één jaar ouder zijn dan de vastgestelde leeftijd. In zo'n geval kan voor die spelers competitiedispensatie worden aangevraagd) 

Neem bij vragen over de jeugd competitie even contact op met Marcel van Bruggen 06-53770649

Voorwaarden voor inschrijving:

De inschrijfbijdrage voor deelname aan de KNLTB najaarscompetitie is €32,- per team. Indien een reeds ingeschreven team zich voor publicatie van de indeling terugtrekt, zijn wij helaas genoodzaakt een boete op te leggen van €115,-. Voor een terugtrekking van een reeds ingeschreven team na publicatie van de indeling geldt een boete van €225,-.

Als laatste kan je ons ook een mail sturen als je alleen als invaller wilt meedoen, [email protected]

Geef dan wel aan bij welke competitie, avond of weekend dag je mee wilt spelen.

Omdat afgelopen najaarscompetitie heel veel teams invallers nodig hadden, adviseren wij wel dat er nu per team meer dan vier speler/speelsters worden opgegeven.

Groet,
Lanka, Polin & Belinda

aanbod-knltb-najaarscompetitie-2022-zuid-holland.pdf speeldata-knltb-najaarscompetitie-2022.pdf inschrijfformulier-najaarscompetitie-2022.docx data-knltb-najaarscompetitie-2022-jeugd.pdf

Nieuwscategorieën