Minibaan officieel geopend

13 mei 2020


De openingshandeling van het gehele complex zou eind maart plaatsvinden, maar corona gooide meer dan roet in het eten. Met deze opening zou Tennisvereniging Leimuiden officieel de nieuwe 6e baan, het nieuwe terras, de uitbreiding van het clubgebouw en de minibaan onthullen.

Een nieuwe officiele opening van het complex is nog onzeker, maar gelukkig mag er inmiddels wel getennist worden. De jeugd staat te popelen om te starten op de minibaan, daarom werd besloten hiervoor een aparte ceremonie in het leven te roepen in klein comité met alleen bestuursleden en de familie Van Welsum vanwege alle COVID-19 maatregelen.

Vader Hans en zoon Roderick onthulden onder het toeziend oog van moeder Henriette en broer Jordan het logo op de oefenwand, onderdeel van de minibaan.

Vanaf 1994 is Marlintrans al sponsor van TV Leimuiden, met 1 restrictie, het geld moet worden besteed aan de jeugd. Dat deed het bestuur besluiten de minibaan te vernoemen naar Marlintrans.

Marlintrans International Forwarding is al meer dan 30 jaar in handen van de familie van Welsum en is in Leimuiden gevestigd. Sinds 2014 zwaait Roderick de scepter. Marlintrans is gespecialiseerd in het organiseren van transport, over de weg, door de lucht en over het water en handelt daarvoor alles af, douane en documenten, opslag en handling. Op www.marlintrans.nl is alle informatie te vinden.

Tennisvereniging Leimuiden is gevestigd aan de Beukenlaan in Leimuiden, telt inmiddels ruim 400 leden en is met het vernieuwde complex voorbereid op de toekomst. Gezien de uitbreiding zijn nieuwe leden welkom, is er ook een kennismakingsactie, informatie via [email protected]

Nieuwscategorieën