Nieuwsflash 10 augustus 2020 (Open Toernooi editie)

10 augustus 2020


Beste Leden van TV Leimuiden,

1. TV Leimuiden Open Toernooi 2020
2. Oproep OT Registratiediensten
3. Oproep OT Bardiensten

1. TV Leimuiden Open Toernooi 2020
In een toch heel bijzondere tijd zijn we er in geslaagd om TV Leimuiden Open Toernooi 2020 van 15 tot 23 augustus te organiseren. Dit kan alleen maar georganiseerd worden dankzij de inzet en bereidheid van onze vrijwilligers. Die hebben als heldere en duidelijke voorwaarde gesteld dat IEDEREEN zich aan de onderstaande richtlijnen gaat houden. Niemand van deze vrijwilligers heeft zin om elkaar op gedrag aan te spreken wat niet in lijn is met deze richtlijnen. We gaan er dan ook vanuit dat IEDEREEN deze regels respecteert en zich hierna gedraagt.

De richtlijnen zijn in overeenstemming met de KNLTB, RIVM, NOC*NSF en de 9e noodverordening Covid-19 van de Veiligheidsregio Hollands Midden van 15 juli 2020. Alleen samen kunnen we een fijn, gezellig en fantastisch TV Leimuiden Open Toernooi 2020 neerzetten.

  1. Als je klachten hebt zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius) blijf dan thuis. Je kunt dan ons park niet bezoeken.
  2. Bij binnenkomst graag je handen desinfecteren bij de witte statafel direct bij de ingang,
  3. Toeschouwers registreren zichzelf en melden zich ook weer af bij de aparte registratiebalie met je naam en email of telefoonnummer. Dat zijn we verplicht i.v.m. een mogelijk bron en contact onderzoek.
  4. Aanmoedigen, juichen en schreeuwen is niet toegestaan.
  5. De looproutes zijn aangegeven met lijnen en pijlen. Beperk het lopen over het park tijdens het OT. Ga zoveel mogelijk zitten. Zo houdt iedereen voldoende afstand. Er zijn nu ongeveer 110 zitplaatsen. We proberen deze week nog meer zitplaatsen te creëren. Er zijn geen statafels of ander soort sta gelegenheden.
  6. Aan de bar zie je een bestel, betaal en afhaalpunt. Naast de bar kun je een warme maaltijd bestellen. Overal op het park, ook in het clubhuis en de bar, is het éénrichtingsverkeer.
  7. Bij de bar kan uitsluitend met PIN betaald worden, dus geen contant geld.
  8. De lege glazen of flessen graag zelf terugbrengen bij de bar.
  9. Bij regenweer of als we aan het maximaal aantal deelnemers komen (250) dan vragen we de toeschouwers ons park te verlaten. Als je je wedstrijd hebt gespeeld dan word je automatisch toeschouwer.
  10. Op de grote en kleine KNLTB posters op het park zijn alle richtlijnen afgebeeld waar de deelnemers zich tijdens de wedstrijden aan moeten houden.

2. Oproep Registratiediensten
Alle leden die hun bardienst hebben zien vervallen vanwege de sluiting van ons clubhuis van maart tot en met juni zijn benaderd voor het inschrijven van een Registratiedienst. We zijn verplicht vanuit overheidswege om een sluitende registratie van toeschouwers en deelnemers te kunnen overleggen voor een eventueel bron en contact onderzoek. Tevens moeten we zorg dragen voor maximaal 250 mensen op het park. Deze registratie van toeschouwers wordt drie weken na het toernooi vernietigd. Onderstaand zie je de beschikbare diensten:

Vele handen maken licht werk. Je kunt ons enorm helpen om het Open Toernooi corona proof te laten verlopen dus schrijf je in bij [email protected]

3. Oproep Bardiensten
In de afgelopen weken hebben we van diverse leden met een goede reden helaas afmeldingen ontvangen voor het draaien van OT bardiensten. Leden die, beroepshalve of in de privé sfeer, regulier met kwetsbare medemensen in contact komen, kunnen we simpelweg niet vragen om hun bardienst te vervullen. Hierdoor hebben we nog enkele open bar, keuken en afwas diensten. Op het moment van schrijven hebben we nog open plaatsen op 17, 19 en 20 Augustus. Graag jullie hulp om met name tijdens ons 50+ toernooi overdag een handje te helpen. Inschrijven kan bij “Club” en dan “Diensten” via de App of op de Site van TV Leimuiden.

Het TV Leimuiden Open Toernooi 2020 is ook speciaal omdat Metha en Yvonne na 12 jaar trouwe dienst als coördinatoren van de OT keukenploegen er mee gaan stoppen. Jarenlang hebben zij zelf en met veel hulp van andere keukenploegen onze uitstekende en beroemde warme maaltijden tijdens de Open Toernooien van TV Leimuiden verzorgt. Natuurlijk gaan we Metha en Yvonne op gepaste wijze in het zonnetje zetten.

De organisatie van het TV Leimuiden Open Toernooi 2020 vraagt veel meer van onze vrijwilligers dan afgelopen jaren. Jullie hulp wordt dan ook erg gewaardeerd. Alleen samen kunnen we een fijn, gezellig en fantastisch TV Leimuiden Open Toernooi 2020 neerzetten. Veel dank voor jullie hulp!

Groet,
Jan

Nieuwscategorieën