Nieuwsflash 10 Mei 2023

10 mei 2023


1.    Update Tennisbanen & Park
Onze banen en ons park liggen er weer uitstekend bij. Na alle ellende met nachtvorst is dat nu gelukkig gedaan. We kunnen weer volop tennissen. Vanaf 1 april worden de banen weer onderhouden door BHS en dat betekent dat onze onderhoudscommissie even weer een poosje minder werk aan de banen heeft. Snoeien en groenonderhoud blijft steeds weer terugkeren. De mannen kunnen altijd wel nog wat hulp gebruiken dus als je zin en tijd hebt op dinsdag ochtend van 9 tot 12 uur, meld je even aan bij Hans van Fulpen of op [email protected]
De speeltuin laat nog even op zich wachten. Nieuwe speeltoestellen zijn enorm kostbaar, dus kijken we nu samen met de gemeente naar speeltoestellen die vervangen worden in Kaag en Braassem. We hebben wel alvast een grote tafel en twee banken neergezet om lekker buiten in het zonnetje te zitten. 
In het clubhuis hebben we de complete bar vernieuwd en sinds deze week hebben we ook nieuwe Wifi, ook voor onze gasten en leden. In de komende weken gaan we aan de slag om de Tv’s aan te sluiten zodat jullie ook lekker TV kunnen kijken voor of na het tennissen. De commissiekamer is ook geheel vernieuwd en opgeruimd en ook hebben we een nieuwe grote leestafel met nieuwe stoelen in het clubhuis geplaatst.

2.    Tennisseizoen 2023
De voorjaarscompetitie is sinds begin april gestart. Onze competitieteams genieten van heerlijk potje tennis en strijden voor elk punt. De nieuwe competitieschotel is een succes. Onze bardiensten zien er soms een beetje tegenop, maar het klaarmaken is duidelijk aangegeven en alle producten zijn dankzij de barcommissie allemaal beschikbaar in de koelkast en vriezer. Ook de tennislessen van De Zaanse tennisschool zijn weer gestart.  Wil je graag lessen meld je even aan op [email protected] of bij Bas Klaassen 06-10909065‬.

3.    Witte Sokken Toernooi
Doe jij al mee aan het Witte Sokken Toernooi op 28 mei 2023 (1e pinksterdag)? Een dag vol tennis, spel, gezelligheid, dansjes en drankjes! Geef je op met een team van 4 of 5 personen. Inloop vanaf 12:30, start toernooi om 13:00 tot ongeveer 18:00. De feestavond die volgt op het sportieve gedeelte duurt tot 23:00. Schrijf je in via de volgende link.

4.    En dan nog even dit…
•    Oproep aan alle leden! Zouden jullie na het verlaten van het park de poort van het hek bij de parkeerplaats dicht kunnen doen? Ook overdag!! Graag de steen weghalen zodat de poort automatisch dichtvalt. We krijgen regelmatig ongewenste (nachtelijke) bezoekers, die hebben daar niks hebben te zoeken. De poort gaat, mits gesloten, automatisch op slot vanaf 23.00 tot de volgende ochtend 07.30 uur. 
Door de ongewenste (nachtelijke) bezoekers en de vernielingen van de afgelopen maanden hebben we besloten buiten camera’s op te hangen. Ook op advies van de politie.
•    Oproep aan de bardienst medewerkers: controleer aan het einde van je dienst of de frituur en tosti-ijzer zijn uitgezet (stekkers eruit) en controleer of alle deuren afgesloten zijn. Echt belangrijk want de laatste tijd krijgen we nogal wat meldingen hierover. 
•    Oproep aan alle leden: Kom gezellig rackettrekken en koffiedrinken elke woensdag ochtend van 9 tot 12 uur. Aanmelden is niet nodig, je kunt zo binnenlopen en meedoen. 
•    De inschrijving voor het Bob on Board Leimuiden Open Dubbeltoernooi 20+ en 50+ is geopend! Schrijf je in via deze link.
•    In samenwerking met alle andere sport en cultuur verenigingen in Leimuiden en Rijnsaterwoude en de gemeente Kaag en Braassem gaan we een Glossy tijdsschrift uitbrengen waarin we o.a. TV Leimuiden voorstellen, met een aanbod voor nieuwe leden. Net als de andere verenigingen organiseren we in dezelfde week 3 nieuwe leden bijeenkomsten met veel tennis in de week van 19 juni en in de week van 4 september. Onze (nieuwe) inwoners kunnen in de zgn. carrousel week dus met 23 verschillende sporten en cultuuractiviteiten kennismaken. Half juni verwachten we de distributie van de glossy huis aan huis te hebben afgerond. In half augustus plannen we een flyer voor het bekend maken van de carrousel week in september. 
We willen ook het rackettrekken in de avonduren weer gaan oppakken. Vraag vrienden / bekenden of ze niet eens kennis willen maken met tennis en onze club.
Help TV Leimuiden aan nieuwe leden!
•    Voor in je agenda:
o    3 juni Slot Evenement einde competitie BBQ
o    18–25 juni Mix & Dubbel Club kampioenschappen jeugd & senioren
o    1 juli Thema-avond Wimbledon
o    26 juni-14 aug Zomer abonnement
o    19-27 augustus Bob on Board TV Leimuiden Open toernooi

Inmiddels hebben we al kunnen genieten van hogere temperaturen en langere dagen. Zoek leuke partners en ga lekker even een potje tennissen, altijd gezellig en goed voor lijf en leden. 

Namens het bestuur
Groet, Jan

Nieuwscategorieën