Nieuwsflash 13 juli 2020

13 juli 2020


Beste Leden van TV Leimuiden

1. Ons OPEN TOERNOOI gaat door!
2. Officiële opening Tennispark TV Leimuiden
3. Bardiensten
4. Aangepaste Jaarkalender 2020
5. En dan nog even dit…

1. Ons OPEN TOERNOOI!
Jazeker, de afgelopen dagen hebben we met de Open Toernooi commissie, de keukenploegen en de barcommissie intensief contact gehad of en zo ja hoe met alle beperkingen ons Open Toernooi door kon gaan. We zijn eruit! Ons Open Toernooi kan doorgaan. Vanzelfsprekend gaan we de details, om ons zoveel mogelijk te houden aan de huidige beperkingen, verder uitwerken.
Dit betekent dat dit weekend de inschrijving geopend zal worden. Iedereen zal daar nog een apart bericht over ontvangen. Je kunt altijd even checken op www.toernooi.nl of de inschrijving al geopend is.

2. Officiële Opening Tennispark TV Leimuiden zondag 13 september
Onze opening op 30 maart hebben we om bekende redenen moeten annuleren. Inmiddels hebben veel leden onze nieuwe baan 1 en minibaan al gebruikt voor een potje tennis. Op zondag 13 september vanaf 15 uur zullen we ons vernieuwde Toekomstbestendige tennispark samen met vrijwilligers, leden, sponsoren, aannemers en vertegenwoordigers van onze donateurs officieel openen. Vanzelfsprekend wordt voor een leuk hapje en drankje gezorgd. Allemaal vrijhouden deze datum!

3. Bardiensten
Nu onze bar per 1 juli weer open is gegaan hebben we weer samen met de barrooster commissie even gekeken naar de bezettingsgraad. Er zijn nog een aantal open bardiensten die vervuld moeten worden. Ten opzichte van andere jaren houden wij doordeweeks in de zomervakantie ook de bar open, omdat wij denken dat daar behoefte aan is, omdat veel mensen thuis zullen blijven. Maar dat is ook belangrijk voor inkomsten. Alle leden die zich niet hebben ingeschreven voor de verplichte bar, afwas of keuken diensten hebben hier separaat bericht van gehad om deze bardienst verplichting in te vullen. Ook zijn er tijdens de verplichte sluiting bardiensten niet doorgegaan. Met name tijdens het Open Toernooi hebben we nog een aantal cruciale lege plekken. Graag jullie medewerking om de commissies te ondersteunen, die ons Open Toernooi mogelijk maken, door je bardienst snel in te plannen. Wij hopen op ieders medewerking, door de verplichte sluiting zijn we al veel baromzet misgelopen, dat willen wij graag zoveel mogelijk gaan inlopen om voor toekomstige investeringen te kunnen sparen, want we hebben nog de nodige wensen.

4. Aangepaste Jaarkalender 2020
De jaarkalender 2020 die we aan het begin van het seizoen hebben rond gestuurd hebben we geactualiseerd. Er zijn een aantal aanvullingen:

 • 20 juli Jeugd Zomervakantie Tennisfeest
 • 29 juni-15 aug Zomer abonnement
 • 15-23 augustus TV Leimuiden Open toernooi
 • 28 aug – 6 sept Club Mix Dubbel toernooi
 • 30 aug. Junior / Senior toernooi (vanaf 14 uur)
 • 7 sept start Najaar competitie senioren en jeugd
 • 13 sept 15.00 uur Officiële Opening Tennispark TV Leimuiden

De nieuwe geactualiseerde jaarkalender is terug te vinden op onze website.

5. En dan nog even dit:

 • Ons altijd super gezellige en druk bezette Club Mix Dubbel toernooi van 28 aug – 6 sept gaat ook door. Onze Activiteiten Commissie zet de schouders eronder om hier weer een doorslaand succes van te maken. Inschrijven kan later in augustus op www.toernooi.nl.
 • Racket trekken. Vanaf 1 juli op de woensdagochtenden van 9 tot 12 uur en op de vrijdagavonden vanaf 20 uur de hele zomerperiode door. Kom gezellig zonder tennisafspraak tennissen op deze tijden en nuttig een lekker drankje op het terras!
 • Via de actie maak kennis met tennis hebben wij inmiddels 15 nieuwe jeugdleden geworven, er zitten er ook nog een aantal in de pijplijn. Ook hebben wij veel aanmeldingen nieuwe leden en “zomerabonnementen”, cruciaal in verband met onze investeringen in de 6e en minibaan.
 • De afgelopen periode hebben we nogal wat introducees op de baan gezien. Dat is prima. Wel vragen we je om niet te vergeten €5, = per keer over te maken op het rekening nummer van Tennisvereniging Leimuiden is NL24RABO0127707689.

Er ligt weer een lange en hopelijk warme zomer voor ons. Veel mensen besluiten niet op vakantie te gaan. Ons park en clubhuis zijn de hele zomer geopend. Heel veel tennisplezier!

Groet Jan

Jaarkalender 2020 v2.pdf

Nieuwscategorieën