Nieuwsflash 15 augustus 2022

15 augustus 2022


1. Bob on Board Open Toernooi TV Leimuiden
Ons beroemde Open Toernooi mag 8% meer deelnemers dan vorig jaar verwelkomen. Dus dat is heel goed nieuwe voor onze Open Toernooi organisatie en onze club. 402 deelnemers in de 20+ en 116 deelnemers in de 50+. Ons altijd gezellige toernooi staat goed aangeschreven in de regio. Vergeet ook even onze Open Toernooi Tijgers. Onze leden die met (heel) veel Open Toernooien in de regio meedoen zoals Ter Aar, Langeraar, Roelofarendsveen, Rijpwetering, Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer Open Toernooi etc. Deze tijgers werken als een magneet voor ons eigen Open Toernooi. 
Nieuw is dit jaar dat we de leeftijd verlaagd hebben van 25+ naar 20+ en dat we spelen op actuele ranking. In juni hebben we met alle commissies bij elkaar gezeten om de hele organisatie in goede banen te leiden. Zo heeft iedere commissie zijn taak, of het nu gaat over koken tijdens de toernooi avonden, het opzetten van de partytenten, de aankleding met bloemen en planten, het plannen van de wedstrijdschema’s of de boel weer opruimen na een avond gezelligheid.
Heel veel vrijwilligers van TV Leimuiden zijn in touw om van deze week een absoluut succes te maken. Het park wordt weer spik en span gemaakt met binnen en buiten versieringen in de geest van onze hoofdsponsor Bob on Board. Alle reden om overdag of s ‘avonds te komen kijken. 
Van 22 tot en met 26 augustus wordt overdag het 50+ toernooi gespeeld. Van 20 tot en met 28 aug vanaf 18 uur worden de wedstrijden in de 20+ categorie gespeeld. Natuurlijk hebben we weer goed gezorgd voor de inwendige mens: Elke dag heerlijke drankjes, lunchbroodjes en lunchgerechtjes en natuurlijk de beroemde heerlijke warme maaltijden van onze fantastische en vrijwillige koks tijdens ons Bob on Board Open Toernooi 2022 (zie ook de bijlage):

    • Zaterdag 20 aug: Verrassing van Koks Cees & Cees
    • Zondag 21 aug: Saté & ice cream sandwiches. Koks: C&T Maaltijden + Polin
    • Maandag 22 aug: Boeuf Bourguignon & Tiramisu. Koks: Henriette & José
    • Dinsdag 23 aug: Gevulde Lasagne Bolognaise en Crème brulee. Chefkok: Chris Overdevest
    • Woensdag 24 aug: Kip curry, sperziebonen en Foe Yong Hai met zoete tomatensaus & dame blanche. Koks: C&T Maaltijden + Polin
    • Donderdag 25 aug- Kip cashew met nasi. Koks: Rob & Danny
    • Vrijdag 26 aug: Spaanse Feestavond met Sangria en muziek van De Lokale Helden. Menu: Amuse van courgette, BBQ & plaattaart met zomerfruit en ijs Koks: Anita, Arry, Carolien, Monique, Yvonne
    • Zaterdag 27 aug: Delicioso & Sorpresa Koks: Arjan, Peter, Willem, Ellen & Dick
    • Zondag 28 aug: kliekjesdag
Ons Bob on Board Open Toernooi is van groot sportief en financieel belang voor onze club. Ik noem daarbij zeker ook even onze trouwe toernooi sponsoren: Pellet Kachel Partners, Visualles, Van Berkel Aannemers, De Rijk bv en Poel Vers. Met een goede samenwerking tussen alle verschillende commissies gaan we er weer een succes van maken. 

2. Andere gezellige evenementen bij TV Leimuiden
    • Enkel Clubkampioenschappen
Op vrijdagvond 2 september vanaf 19 uur spelen we onze traditionele Dames en Heren Enkel Clubkampioenschappen. Vorig jaar was dit een groot succes met veel gezelligheid tot in de late uurtjes. Opgeven kan op www.toernooi.nl.
    • Mix Dubbel Clubkampioenschappen
Van 3 tot en met 11 september is het weer tijd voor het altijd gezellige Club Dubbel Mix toernooi. Opgeven kan op www.toernooi.nl.
    • Najaarscompetitie
Eerste competitie dag maandag 12 september. Alle andere speeldata, 5 weken in totaal, staan op de website www.tvleimuiden.nl. De inhaal weken zijn de laatste twee weken van oktober. Onze junioren spelen ook de najaarscompetitie op de vrijdag, zaterdag of zondag.
    • Ook tijdens al deze mooie evenementen blijft er meer dan voldoende ruimte om vrij te tennissen. 

3. En dan nog even dit…

    • Start tennislessen: Na het OT, op maandag 29 augustus starten Bas en René van de Zaanse Tennisschool weer met de lessen volgens het bekende schema! Heb je interesse om wat lessen te volgen, neem even contact op met [email protected]
    • Zoals al eerder even gemeld merken we in de afgelopen periode dat sommige leden zonder reden niet op komen dagen voor hun bardienst. Deze leden duperen onze club! Alle leden, met uitzondering van de leden die al andere werk voor de club verrichten, draaien verplicht slechts 2 bardiensten per jaar. Ben je voor een bardienst ingeroosterd en je kunt niet dan zoek je zelf voor een vervanger of je ruilt met iemand. In die gevallen wel graag even een bericht naar [email protected] In de KNLTB-app vind je het complete bardienstrooster.
    • Binnenkort gaan we de gesprekken hervatten over de nieuwe opzet van de entree van ons tennispark inclusief speeltuin. De grove ideeën staan op papier, nu nog details bespreken, passen en meten of het definitieve plan in onze begroting past en dan uitvoeren. Met hopelijk wat zelfwerkzaamheid van onze vrijwilligers gaan we nu uit van realisatie van de nieuwe entree en speeltuin in 2023. Binnenkort meer hierover.

Ga nog even genieten van de welverdiende zomervakantie. De komende dagen is weer warm weer voorspeld. Hou je hoofd koel, denk aan al het moois wat voor ons ligt. Er is ruimte genoeg om vrij te tennissen om goed aan de start te komen bij de evenementen, de bar blijft open. Heel veel gezelligheid gewenst in de komende weken op ons mooie park tijdens onze evenementen van TV Leimuiden!

Namens het bestuur
Groet, Jan

Nieuwscategorieën