Nieuwsflash 16 november 2022

16 november 2022


In deze Nieuwsflash:
1.    Winterseizoen gestart
2.    Nieuwe vrijwilligers gevraagd
3.    Inschrijven voorjaarscompetitie
4.    En dan nog even dit…

1.    Winterseizoen gestart
De laatste bardienst heeft inmiddels zijn werk gedaan. Bedankt Jos! Gedurende het winterseizoen kunnen we regulier tennissen. Alleen bij opdooi na een vorstperiode of regenwater op de baan kan er niet getennist worden. Het clubhuis is alleen open als je zelf de bartas ophaalt bij het bartasadres. Te vinden op de website www.tvleimuiden.nl. Wel hebben we de koelkasten onder de bar en de grote vriezer uitgezet. Er staat een beperkte hoeveelheid bier, wijn en fris in de koelkast in de keuken. Afrekenen uitsluitend met pin. Denk aan het banen slepen, opruimen, afwas doen en machine uitzetten, thermostaat op 16 graden, deuren dichthouden vanwege de kou en alle lichten uit als je weggaat.

2.    Nieuwe vrijwilligers gevraagd
•    De onderhouds commissie/ winterploeg is op zoek naar hulp voor het park onderhoud. Onze stoere mannen zoeken nog hulp voor op de maandag en/of dinsdagochtend van 9 tot 12 uur voor snoeien, heggen, bomen, struiken, onkruid weghalen. Hulp is welkom voor de mannen. Ook zoekt de onderhoudsploeg een park coördinator, na vele jaren trouwe dienst wil Ed Fallaux dit graag overdragen Heb je groene vingers en interesse? Kom vrijblijvend eens langs op maandag of dinsdagochtend en meld je dan aan bij Ed Fallaux ([email protected]), Piet de Heij, Leo van der Hoorn, Peter van Velzen, Rob Spaargaren of via [email protected]
•    De barcommissie is op zoek naar gezellige leden die zo nu en dan willen helpen met de afwasmachine en de frituur schoonmaken. Je bent 3 tot 4 keer per seizoen aan de beurt en het neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Het is wel handig en natuurlijk ook gezellig om dit samen met iemand te doen, dus zoek iemand op en meld je aan via [email protected].
•    De barcommissie is ook op zoek naar ervaren bar, keuken en afwas diensten tijdens het Open Toernooi in 2023. Heb je zin en tijd tijdens het Open Toernooi van 19 tm 27 augustus 2023 en wil je graag helpen, meld je aan bij Wendy voor half februari 2023: [email protected]
•    De Technische Commissie/ Competitie Leiders
Polin en Belinda hebben aangegeven om met hun werkzaamheden te stoppen op 1 januari 2024. Dat lijkt nog ver weg maar nieuwe mensen moeten echt ingewerkt worden om deze taak goed uit te voeren. Polin en Belinda willen dit heel graag doen. Heb je interesse meld je dan even bij [email protected]. Oh ja je kunt op kosten van de vereniging de VCL-cursus volgen bij de KNLTB.

3.    Inschrijven voorjaarscompetitie
Jullie hebben allemaal van onze competitieleiders Polin, Belinda en Lanka onlangs een email ontvangen voor het inschrijven voor de voorjaarscompetitie. Wil je graag meedoen op een avond of in het weekend. Competitiespelen is echt next level tennis. Kijk even je email terug er zijn veel mogelijkheden en geef je keuze voor 3 januari 2023 even door aan [email protected].

4.    En dan nog even dit…

•    In de najaarscompetitie zijn er drie teams van onze vereniging kampioen geworden. Het team van Sabrina, spelende DD op de vrijdagavond, het team van Veronique DD spelende op de zaterdag en het team van Billy GD ook spelende op de zaterdag. Van harte gefeliciteerd toppers namens alle leden van TV Leimuiden!
•    Paul Olieslagers sponsort op onze baantelramen de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (www.KNRM.nl). De vrijwilligersorganisatie KNRM is altijd op zoek naar donaties. Er staat een QR-code zodat je direct je donatie voor dit goede doel kunt overmaken. Bedankt Paul, steun dit prachtige initiatief! 
•    Het Oliebollentoernooi in de Tweesprong in Roelofarendsveen wordt ook dit jaar weer georganiseerd. Van 17 december tot en met 8 januari in de categorieën 4,5,6,7,8 en 9. Inschrijven kan op www.timeoff.nl/activiteiten/oliebollentoernooi
•    We kunnen het ons bijna niet voorstellen maar als je in 2023 wilt stoppen met tennis, meld je dan af vóór 31 december 2022 bij [email protected] dat voorkomt onnodige kosten voor de club en gedoe.
•    Een aantal enthousiaste leden hebben het idee om in de 2e of 3e week van januari een winterborrel te organiseren met leuke vuurkorven, glühwein, klein hapje om gezellig met elkaar het nieuwe jaar in te luiden. Heb je zelf leuke ideeën en/of wil je meehelpen, meld je even aan bij [email protected]
•    Op vrijdag 6 januari organiseert de jeugdcommissie in de Tweesprong een clinic voor de jeugd van 1500-1700 uur met Bas en Rene. 
•    Aankondiging: Algemene Leden Vergadering TV Leimuiden vindt plaats op woensdag 1 februari om 20 uur in ons clubhuis. Belangrijk om hierbij te zijn en mee te praten over jullie club en onze toekomst. Save the date!

De herfst is weer gekomen, de jaargetijden horen bij ons klimaat. Tennissen kan veelal tot eind december gewoon buiten. Heerlijk met wat thermo kleding aan, Blijf bewegen, ontspannen en zoek elkaar op!

Namens het bestuur
Groet, Jan

Nieuwscategorieën