Nieuwsflash 16 oktober 2020

15 oktober 2020


Beste Leden van TV Leimuiden,

1. Maatregelen per 14 oktober
Ook deze persconferentie van afgelopen dinsdag was helder en duidelijk. Het gaat niet meer om adviezen maar maatregelen die echt gehandhaafd gaan worden.

  • Vrij tennissen (dubbel en enkel) zowel buiten als in de hal kunnen gelukkig doorgaan, mits er bewust altijd 1.5 meter afstand wordt gehouden op de baan.
  • Geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan
  • Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives
  • Tennislessen gaan gewoon door met maximaal 4 deelnemers ouder dan 18 jaar (excl. trainer). De jeugd mag wel in grotere groepen tennislessen.
  • Na afloop direct het park weer verlaten. Publiek is NIET toegestaan.
  • Expliciet wordt door de KNLTB aangegeven dat Rackttrekken of tossen helaas niet meer is toegestaan, omdat hier te veel mensen bij elkaar komen bij het indelen van de potjes. De banen worden op de woensdagochtend weer allemaal vrijgegeven om vrij te tennissen, zodat alle leden de gelegenheid hebben om zelf een baan af te hangen. Als er verruiming van deze maatregel beschikbaar is starten we het rackettrekken ,wat het hele jaar georganiseerd wordt, weer op.
  • Onze bar en kleedkamers blijven gesloten. De toiletten zijn voor noodgevallen wel beschikbaar.
  • De najaarscompetitie zowel voor de jeugd als de senioren wordt beëindigd.
  • Deze maatregelen gelden voor 4 weken (11 november). Over twee weken is er een evaluatie.

Lees de officiële berichtgeving van de KNLTB en de antwoorden op veel gestelde vragen:
https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/10/corona-update-competities-stopgezet-vrij-spelen-en-training-blijft-mogelijk/
https://corona.knltb.nl/knltb-corona-toolbox/verenigingen/veelgestelde-vragen/

De veiligheidsregio als ook de gemeente Kaag en Braassem hebben extra controles aangekondigd. We roepen dan al onze leden op om je echt aan deze maatregelen te houden. Dit in het belang van jezelf maar ook van je dierbare naasten. Pak je eigen verantwoordelijkheid!

2. TV Leimuiden Duurzaam
TV Leimuiden wil graag ons park nog duurzamer exploiteren. Met de nieuwe actie Rabo ClubSupport van de Rabobank Groene Hart Noord kunnen we samen met onze partners in aanmerking komen voor een bijdrage voor het plaatsen van LED baanverlichting en zonnepanelen op ons tennispark.

Hiermee ondersteunt TV Leimuiden de energietransitie in de komende jaren.
We roepen onze leden en andere geïnteresseerden dan ook op, om op het initiatief van TV Leimuiden te stemmen. Wie weet gaat het lukken. Stemmen, hoe doe je dat?

Stemmen kan tot 25 oktober. Laat je stem niet verloren gaan en stem voor de LED verlichting en Zonnepanelen bij Tennisvereniging Leimuiden!

Ter afsluiting, blijf lekker tennissen maar pak je verantwoordelijkheid en zorg goed voor jezelf en je naasten. Tennissen en bewegen verhoogt je fysieke en mentale weerstand. Hard nodig in deze tijden!

Groet,
Jan

Nieuwscategorieën