Nieuwsflash 17 februari 2021

17 februari 2021


Beste Leden van TV Leimuiden,

Het is alweer half februari van het nieuwe jaar 2021. De vorst periode is voorbij en we kijken uit naar beter weer en betere omstandigheden om buiten te kunnen gaan tennissen.

Het park is de afgelopen weken dicht geweest vanwege de vorst en de sneeuw. De voorspellingen voor de komende weken geven hoop dat onze trouwe onderhoudsploeg weer kan starten met het speelklaar maken van onze banen. Ook de binnenbanen zijn nog gesloten. Ik vrees dat we allemaal nog even op onze handen moeten blijven zitten.

In de laatste Nieuwsbrief van 23 december 2020 hebben we aangekondigd dat we onze Algemene Leden Vergadering (ALV) gaan verplaatsen naar 3 maart 2021. Met de voorliggende beperkende maatregelen vanuit onze overheid zien we dat echter nog niet in fysieke zin gebeuren. Dus zullen we helaas geen gezellig samenzijn hebben in ons clubhuis. In het bestuur hebben we besloten om de ALV uit te stellen omdat we de voorkeur geven aan een fysieke bijeenkomst. Een online bijeenkomst gaat naar verwachting een zeer beperkte groep aanwezigen opleveren.

Een definitieve datum voor onze ALV maken we bekend zodra we meer zicht hebben in versoepeling van de overheidsmaatregelen. Het blijft allemaal improviseren. Van belang is wel dat we de contributie moeten gaan innen om onze korte termijn verplichtingen te kunnen voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de afdracht van de KNLTB contributie en het speelklaar maken en onderhoud van onze banen met onze nieuwe onderhoudspartner BHS.

We hebben het voornemen om een kleine contributie verhoging met ingang van 2021 door te voeren. Dat kan alleen als de ALV dit voornemen bekrachtigt. Vooruitlopend hierop zullen we eind Februari 2021 van jullie afgegeven incasso machtiging gebruik gaan maken om de reguliere contributie te innen. Mocht ons voorstel in de aanstaande ALV na onze toelichting worden goedgekeurd dan zullen we een tweede aanvullende incasso voor het kleine restbedrag uitvoeren. We hopen op jullie begrip voor deze vreemde situatie.

Veel mensen willen graag perspectief hebben wanneer we weer buiten en/of binnen kunnen tennissen. Als bestuur en vrijwilligers gaan we dus weer gewoon aan de slag:
• Onze 6 banen weer speelklaar te krijgen
• Een Jaarplanning voor 2021 te publiceren
• KNLTB Voorjaarscompetitie start vooralsnog eind Maart / begin April
• Ons Open Toernooi 2021 is ingepland van 21 tot en met 29 Augustus 2021
• Het bardienstrooster 2021 gaan we alvast voorbereiden
• Ons clubhuis heeft nog een forse schoonmaak beurt nodig, daar hebben we nog wat hulp bij nodig

Aan de slag om weer een mooi tennisseizoen 2021 te starten eind maart!

Even ter herinnering, zodra we de banen weer speelklaar hebben, is met de huidige maatregelen helaas alleen enkelspel mogelijk. Maar ja wie weet.. Betere tijden zijn in zicht!

Groet,
Jan

Nieuwscategorieën