Nieuwsflash 18 mei 2020

18 mei 2020


Beste Leden van TV Leimuiden,

De afgelopen week hebben we weer heerlijk kunnen genieten van tennis in de buitenlucht op ons prachtige vernieuwde park.

Van een aantal leden hebben we de vraag gekregen hoe ze TV Leimuiden kunnen ondersteunen in de periode waarin onze vereniging geen inkomsten heeft.

Al snel werd het idee geboren om tennisballen te gaan verkopen, want die heeft immers iedereen nodig. We zijn dan ook heel blij dat Polin Lam en Belinda Koopman, je weet wel onze nieuwe verenigings competitie leiders (technische commissie), zich aangeboden hebben om dit te gaan organiseren. Tennisballen hebben we ruim op voorraad omdat ze al gekocht en geleverd waren in de aanloop van de voorjaarscompetitie.

De Wilson tennisballen zijn te koop voor €5, = per koker van 3 stuks. Ze kunnen afgehaald worden op de maandag en dinsdagavonden van 20 tot 21 uur op adres Beukenlaan 29 in Leimuiden. Je kunt alleen contant betalen. De voorkeur gaat echter uit naar het sturen van een tikkie zodat je ook online kunt betalen. Dat doen Belinda en Polin dan als je bij ze aan de deur komt. De opbrengsten van deze actie komt vanzelfsprekend geheel ten goede aan TV Leimuiden. De verkoop start op maandag 18 mei en duurt vooralsnog tot 2 juni 2020 op alle tussenliggende maandag en dinsdagavonden van 20 tot 21 uur.

We zijn heel blij met dit initiatief. Dus steun TV Leimuiden en koop je Wilson tennisballen bij Polin en Belinda!

Groet,
Jan

Nieuwscategorieën