Nieuwsflash 18 mei 2021

18 mei 2021


Beste Leden van TV Leimuiden,

Onze terrassen mogen weer OPEN!!

Jazeker jullie lezen het goed onze terrassen mogen weer open vanaf woensdag 19 mei a.s. 

Alle sportverenigingen mogen de terrassen en toiletten weer openen; het clubhuis en de kleedkamers blijven helaas nog gesloten. Dit betekent dat jullie bij de ingang van het clubhuis je bestelling kunt doen, afrekenen en mee kunt nemen. Betaling is uitsluitend met pin. De openingstijden zijn van 18 tot 20 uur op alle doordeweekse dagen, dus niet op zaterdag en zondag. Er zijn helaas ook wat beperkingen ingesteld door de overheid: buitenterrassen_per_19_mei.pdf (zie link onderaan deze pagina).

We gaan de bardiensten de komende anderhalve week (dus tot 28 mei) invullen met vrijwilligers vanuit het bestuur, bar commissie en iedereen die even twee uurtjes bardienst wil draaien. Graag even opgeven bij [email protected] Het bartasrooster 2021 staat inmiddels op onze website.

In de komende anderhalve week gaan we dan besluiten of we het bardienst rooster gaan activeren, zodat alle leden, behoudens die met een vrijstelling, hun bardienst 2021 zelf kunnen inplannen. Je krijgt hiervan automatisch bericht via email. Mocht de terras opkomst tot 28 mei dermate tegenvallen dan sluiten we het terras weer en wachten af op de volgende versoepelingen vanuit de overheid.

Evenementen alvast voor in je agenda: (tijdens de evenementen zijn de terrassen ook open!!)

 1. Openingstoernooi Zaterdag 29 mei door onze Activiteiten commissie; Het gaat waarschijnlijk een wilde mix worden met vooraf inschrijving via email.
 2. Rackettrekken op zaterdagmiddag. Nadere informatie volgt snel van de Activiteiten Commissie.
 3. Junior / Senior toernooi:  zondag 20 juni van 10.00-12.00 uur 

En dan nog even dit:

 1. Hulde voor Ans Straathof en Angelique Hijlkema die de eerste voorjaars schoonmaak klussen in het clubhuis hebben gedaan. Ook hulde voor onze trouwe glazenwasser Michel Semp die afgelopen zaterdag alle ramen van binnen en van buiten heeft gelapt.
 2. Barcommissie roept graag jullie hulp in voor: Alvast dank van de [email protected]
  • Voor de laatste eenmalige voorjaars schoonmaak klussen van het clubhuis zoeken we nog wat hulp van onze leden.
  • Reguliere 2 of 3-wekelijkse kleine schoonmaak en opruim klussen in de keuken en/of wekelijkse bestellingen doen.
 3. Ook dit lees je goed. Onze Open Toernooi Commissie is ook weer gestart met de voorbereidingen. We hebben er alle geloof in dat we dit weer kunnen organiseren van 21 tot en met 29 augustus. Voor het OT 2021 en OT 2021 50plus zoeken we nog wat ervaren bardiensten, met name overdag zijn nog enkele open plaatsen. Geef je even op bij Susan Vernooij [email protected].
 4. Voor kinderen hebben wij een leuke kennismakingsactie, Ken of weet je iemand die graag wil tennissen of een keer wil kennismaken? Stuur een mail naar [email protected]. Op dit moment hebben wij inmiddels 8 dergelijke aanmeldingen.
 5. Tennisballen verkoop; Kokers met 3 ballen zijn alleen voor onze leden te koop via Po en Belinda van onze Technische Commissie op de Beukenlaan 29. Voor €5,- mag je ze komen ophalen. Graag alleen doordeweek tussen 19 en 21 uur. bel/app even: Po 0651294630 en Bel 0613652710
 6. Aanmelden voor lessen bij Bas Klaassen en René Valkenburg nog steeds mogelijk, informeer naar de mogelijkheden via [email protected].

We zijn heel blij met deze versoepelingen en dat ons terras weer open mag. We kijken net als jullie allemaal uit naar een mooie start van een nieuw tennisseizoen 2021!
 
Groet, Jan

buitenterrassen_per_19_mei.pdf

Nieuwscategorieën