Nieuwsflash 1 juni 2022

01 juni 2022


Nog even in herinnering van de fantastische evenementen van TV Leimuiden:

1.    Rackettrekken 3 juni en diverse vrijdagen tot half juli
2.    Najaarscompetitie inschrijven vóór 5 juni
3.    Witte Sokken Toernooi WST op 5 juni
4.    Dubbel Clubkampioenschappen van 18 tot en met 26 juni
5.    Bob on Board Open Toernooi TV Leimuiden 20+ en 50+ van 20 tot en met 28 augustus
6.    Junior Senior toernooi zondag 12 juni
7.    Enkel Club Kampioenschappen vrijdag 2 sept
8.    Club Mix club, van 3 - 11 september
9.    En dan nog even dit…

1.    Rackettrekken vrijdag 3 juni
Na de succesvolle Philippine Hussel gaan we op veler verzoek op vrijdag 3 juni weer racket trekken. Onze alom gerespecteerde Cesar Diaz is de organisator van deze avond. Aanvang 19.30 uur. Vrijdag 10 juni valt uit vanwege de voorjaarscompetitie. Op 17 juni en op 1, 8 en 15 juli is er weer onder begeleiding rackettrekken op de vrijdagavonden. Kom lekker naar het park voor een heerlijk avondje tennis en gezelligheid.

2.    Inschrijven najaarscompetitie
De najaarscompetitie loopt van begin september tot eind oktober 2022. In plaats van 7 speeldagen zullen het voor alle teams er maar 5 zijn!! Vóór 5 juni 2022 moeten wij bij de KNLTB inschrijven. Zie eerder bericht van de TC. Voor de speeldata en de inhaaldagen zie www.tvleimuiden.nl. 

3.    Witte Sokken Toernooi (WST) zondag 5 juni
Op zondag 5 juni 2022 (1e pinksterdag) wordt het Witte Sokken Toernooi weer gehouden bij T.V. Leimuiden. Een dag vol sportiviteit, rivaliteit en vooral ook gezelligheid! Deze topdag sluiten we feestelijk af onder het genot van plaatjes verzorgd door onze Lokale Helden en natuurlijk Prik en Proost. De inschrijving is inmiddels al gesloten maar kom gezellig kijken. Aanvang van het toernooi is 13.00 uur, en loopt in de avond door.

4.    Junior Senior toernooi zondag 12 juni
Op zondag 12 juni van 10.00 -12.00 uur is het Junior Senior toernooi, hierbij worden de jeugdleden uitgenodigd om deel te nemen met een senior, dan aan broer, zus vader, moeder, oom, tante, opa, oma, buurman enz. zijn. Onderling spelen we wat wedstrijdjes, opgave graag voor 8 juni bij [email protected]

5.    Dubbel Clubkampioenschappen van 18 tot en met 26 juni
Onze Dubbel Clubkampioenschappen worden georganiseerd van zaterdag 18 juni t/m zondag 26 juni 2022. Inschrijven kan op www.toernooi.nl. Inschrijving sluit op 12 juni. Altijd een druk bezet en gezellig toernooi, wat je niet mag missen. Dus zoek een dubbelmaat op en schrijf in!

6.    Bob on Board Open Toernooi TV Leimuiden 20+ en 50+
Ons jaarlijkse visitekaartje van TV Leimuiden gaat plaatsvinden van 20 tot en met 28 augustus 2022. Het is voor de 20+ en 50+, dus de startleeftijd is naar beneden bijgesteld. Inschrijven kan op toernooi.nl of op www.TVLeimuiden.nl. Andere leuke OT’s, oa.in Langeraar de Strooplikker ( 2 – 10 juli) ,  of in de veen de Karwei Open (9-17 juli).

7.    Enkel Clubkampioenschappen Senioren
Op vrijdagavond 2 sept organiseren we de Enkel clubkampioenschappen. Vorig jaar was het verspelen van dit toernooi op 1 avond een groot succes! Alle leden van TV Leimuiden kunnen inschrijven. Aanvang 19 uur. Inschrijven bij [email protected]

8.    Mixdubbelclubkampioenschappen
Deze is van 3 september t/m 11 september, zoek ook hiervoor alvast je tennismaat op! Inschrijven kan op www.toernooi.nl.

9.    En dan nog even dit...
Alle leden met uitzondering van de vrijwilligers, draaien bar, keuken, wasmand of afwas diensten bij TV Leimuiden. Daar zijn we inmiddels wel aan gewend. In de afgelopen weken hebben we echter een paar situaties meegemaakt waarin de bardienst niet kwam opdagen. Ook krijgen we steeds meer berichten over volle afwas machine die de hele nacht heeft aangestaan, volle prullenbakken, bar niet schoon gemaakt, Thermostaat op 19 graden, smerig tosti-ijzer, stoelen op het terras schots en scheef. Je dupeert je mede leden die dat dan moeten opvangen of opruimen. Daarom de oproep om als bardienst ook te zorgen dat de boel weer schoon en opgeruimd is voor de volgende dag. Alvast dank hiervoor.

Op de KNLTB-app kun je inzien bij “Dienstenrooster’ wanneer wie welke dienst heeft. In het uiterste geval moeten we helaas overgaan tot het uitdelen van boetes. We hopen dat niet zover komt. De club is van ons allemaal waarin iedereen zijn/haar bijdrage levert.

Heel veel gezelligheid tijdens onze prachtige evenementen van TV Leimuiden!

Namens het bestuur, GENIET!!
Groet, Jan

Nieuwscategorieën