Nieuwsflash 22 februari 2022

22 februari 2022


Beste allemaal,

In deze nieuwsflash:
1.    Nieuwe baanverlichting 
2.    Tennislessen De Zaanse Tennisschool
3.    En dan nog even dit…

1.    Nieuwe baanverlichting
Op maandag 21 februari start onze partner Oostendorp met het vervangen van onze halogeen baanverlichting door LED-armaturen. Een aantal banen zullen van maandag tot en met donderdag uitsluitend overdag tot 16 uur beperkt beschikbaar zijn. De betreffende banen worden geblokkeerd in de KNLTB-club app. Tijdens de avonduren kunnen alle tennislessen en vrij tennissen gewoon doorgaan. Alle verlichting is gewoon beschikbaar met de normale bediening in het clubhuis. Het populaire rackettrekken op de woensdagochtend zal helaas slechts over 4 in plaats van alle 6 de banen kunnen beschikken.
Met de nieuwe LED-baanverlichting besparen we als club niet alleen fors op onze elektriciteit rekening maar dragen we ook bij aan de verduurzaming van onze samenleving.

2.    Tennislessen senioren De Zaanse Tennisschool
Je kunt je weer inschrijven voor de zomer lessen van De Zaanse Tennisschool. Download het inschrijfformulier en de lesdata zomer 2022, vul het in en mail dit naar [email protected] 
De inschrijving voor de tennislessen van de jeugd gaat via de jeugdcommissie.

3.    En dan nog even dit…
•    Van 24 maart tot en met 3 april organiseert TC Rijpwetering haar jaarlijkse Stolp + Kab Open 2022 toernooi. Dit altijd gezellige Stolp + Kab Open 2022 op het Hertogspark in Rijpwetering is één van de eerste Open Toernooien van het seizoen en een prima opwarming voor de voorjaarscompetitie. Je kunt nog inschrijven tot 13 maart. Inschrijven kan op www.toernooi.nl.
•    De Algemene Leden Vergadering van TV Leimuiden plaats op 23 maart om 20 uur. Begin maart informeren we jullie over de agenda, financiële cijfers 2021 en de jaarverslagen.
•    Vanaf 18 februari treden er verdere versoepelingen in werking. Na 25 Februari zijn (bijna) alle beperkende maatregelen opgeheven. Voor actuele informatie van de KNLTB; klik hier
•    Onze barcommissie heeft het assortiment in het clubhuis weer geactualiseerd. Met ingang van het seizoen hebben we naast HEINEKEN ook Hertog Jan bier. De Radlers en Corona bier blijven in het assortiment. De speciaal bieren worden verder uitgebreid met de Wentersch IPA en Tripel. (www.wentersch.nl). Twee soorten Dubbelfriss worden toegevoegd en een aantal laag volume drankjes verwijderd. Zo hopen we onze leden beter te kunnen bedienen met lekkere drankjes.
•    De voorjaarscompetitie start weer omstreeks 1 april, mits er geen beperkingen meer zijn.
•    Half – eind maart gaan we het nieuwe barrooster 2022 openstellen en organiseren we weer een openingstoernooi voor de jeugd en de senioren, meer informatie volgt binnenkort.

Heerlijke vooruitzichten op een mooi tennisseizoen zonder vervelende beperkingen. Daar zijn we allemaal hard aan toe! We zien jullie graag op 23 maart om 20 uur op de ALV in ons clubhuis of zoveel eerder op ons park!

Namens het bestuur,
Groet, Jan

Nieuwscategorieën