Nieuwsflash 24 mei 2020

24 mei 2020


Beste Leden van TV Leimuiden,

  1. WE MOGEN WEER DUBBELEN!
  2. Introducees
  3. Zomer Challenge
  4. Tennis Fitness programma
  5. Tennisballen

1. WE MOGEN WEER DUBBELEN!
Vanaf vandaag hebben we in het reserveringssysteem van de KNLTB tijdsblokken van een uur aangemaakt, waar je met 2,3 of 4 spelers op kunt afhangen voor 60 minuten en maximaal voor 4 keer per week. Het clubhuis, de bar en het terras blijven voorlopig tot nader order nog gesloten. Reserveringen kun je ingeven 7 dagen van te voren zowel op de KNLTB app als op de nieuwe website van TV Leimuiden. Als je het oude website adres nog in je favorieten of je historie hebt staan krijg je een foutmelding. Dat is simpel op te lossen door met Google te zoeken op tennisvereniging Leimuiden en de website aan te klikken dan kom je automatisch op de goede site uit.

2. Introducees
Om het introduceren van niet-leden mogelijk te maken kun je gebruik maken van fictieve leden “Tijdelijk A, B, C en D” in het KNLTB afhangsysteem. Ook deze fictieve leden kunnen maximaal 4 keer ingeboekt worden, dus als de ene niet lukt kun je een ander fictief lid gebruiken. Wel vragen we je om je verantwoordelijkheid als lid van TV Leimuiden te nemen door voor iedere keer dat je een introducee uitnodigt €5, = over te maken op het rekening nummer van TV Leimuiden. Een jeugdlid introduceren is kosteloos uitsluitend overdag en dient wel in de baanreservering opgenomen te worden. Het rekeningnummer van Tennisvereniging Leimuiden is NL24RABO0127707689.

3. Zomer Challenge
De Zomer challenge is een verkort lidmaatschap van 1 juni tot 15 augustus. De kosten bedragen €35, =, uitsluitend te betalen via automatische incasso. Maximaal 4 keer per week zelf afhangen en tennissen net als alle andere leden. Aanmelden kan op [email protected]

4. Tennis Fitness programma
We willen graag polsen of er leden zijn die het leuk vinden om na de lange tijd zonder tennis weer in conditie te komen en typische tennis blessures te voorkomen. We hebben een aantal sportscholen benaderd om een tennis fitness training in combinatie met Pilatus te organiseren, zodat de belangrijkste spiergroepen (en geest) gecontroleerd getraind kunnen worden. De groepsgrootte in minimaal 10 leden in diverse leeftijdsgroepen/mannen/vrouwen. De kosten zijn €5,- per persoon voor 45 minuten (onder voorbehoud). De locatie is natuurlijk op ons tennispark maar buiten de baan. Bij voldoende interesse gaan we dit opzetten en de details uitwerken. Je kunt je interesse kenbaar maken door een email te sturen naar [email protected]

5. Tennisballen
De verkoop van de Wilson tennisballen loopt prima. Voor €5, = per koker van 3 stuks. Af te halen op de maandag en dinsdagavonden van 20 tot 21 uur op adres Beukenlaan 29 in Leimuiden. De verkoop duurt vooralsnog tot 2 juni 2020.

We zijn blij met de verruiming van de mogelijkheden voor het spelen van ons favoriete spelletje tennis. Na 1 juni en/of 1 juli komen er hopelijk nog meer verruimende maatregelen We volgen hierin de richtlijnen van de KNLTB/NOC*NSF. Tot die tijd, zorg goed voor elkaar en onze kwetsbare medemensen, houdt anderhalve meter afstand, heb geduld en geniet vooral van de ruimte die er nu is! Ons vernieuwde park ligt er schitterend bij. Heel veel tennisplezier!

Groet,
Jan

Nieuwscategorieën