Nieuwsflash 26 april 2022

26 april 2022


1.    Witte Sokken Toernooi WST op 5 juni
2.    The Phillipine Hussel 20 mei
3.    En dan nog even dit…

1.    Witte Sokken Toernooi (WST) 5 juni

GOED NIEUWS, WE MOGEN WEER!

Op zondag 5 juni 2022 (1e pinksterdag) wordt het Witte Sokken Toernooi weer gehouden bij T.V. Leimuiden. Een dag vol sportiviteit, rivaliteit en vooral ook gezelligheid! Zoals voorheen hanteren we een spelvorm waarin teams van 4 of 5 spelers het tegen elkaar opnemen op de tennisbaan. Ook kan er weer meegedongen worden voor de originaliteitsprijs voor het team dat het mooist is verkleed (bedenk hierbij ook een goede teamnaam). Deze topdag sluiten we feestelijk af onder het genot van plaatjes verzorgd door onze Lokale Helden. Het inschrijfgeld bedraagt 40 euro per team, een gedeelte daarvan zal gereserveerd worden voor een lekkernij mede mogelijk gemaakt door Prik en Proost!

Wij willen jou vragen een team te formeren. Er is plek voor een beperkt aantal teams en VOL = VOL dus schrijf je snel in! Maximaal 3 KNLTB leden & minimaal 1 heer en 1 dame per team. Inschrijven kan via onderstaande link: www.tvleimuiden.nl/wittesokken.

Na inschrijving ontvang je een Tikkie om het inschrijfgeld te voldoen. Pas na betaling van het inschrijfgeld is jullie inschrijving definitief.

2.    The Philippine Hussel vrijdag 20 mei
Op vrijdag 20 mei a.s. organiseert Tennisvereniging Leimuiden een bijzondere avond, The Philippine Hussel!
Husselen van de tennissers in combinatie met originele Filipijnse gerechten, gekookt gaat worden door Mercy van de Hoek, geboren en getogen in de Filipijnen, maar al 25 jaar woonachtig in Rijnsaterwoude.
Vrijdag 20 mei is er ruimte in het rooster van de voorjaarscompetitie, dus ruimte voor nieuwe activiteiten! Onze clubkas kan na de afgelopen twee jaar weer extra inkomsten gebruiken.
Inloop vanaf 17,30 uur, we beginnen om 18.00 uur met het programma, combinatie van heerlijke gerechten en rackettrek/hussel, steeds half uurtje spelen, half uurtje proeven!
Adobo, Lechon, Pancit, Mechado, Lugarcar  en in combinatie met een ace, een volley en een smash, en dat allemaal gewoon aan de Beukenlaan! 
Uiteraard zullen de Filipijnse koks voor u opscheppen en vertellen wat u op uw bord krijgt!
Er is ruimte voor veel personen, maar VOL = VOL dus zorg dat je op tijd je aanmeldt! De kosten zijn voor het eten 15 euro per persoon, aanmelden kan via [email protected].   
Je kan kiezen voor tennis en eten, maar je kan ook je partner meenemen, en dus 2x eten! De AC zorgt voor de indeling van het husselen, zodat we mooie gelijkwaardige potjes krijgen.
Vanaf 20.30 uur is er vrije inloop voor publiek, we hebben dan gezellige muziek en er een lange zwoele tropische avond van te maken!

Omdat het dan qua evenementen best druk is met en dit evenement en het witte sokken toernooi, is dit tevens de zgn. seizoenafsluiting voor de teams, en zijn dan al vele teams ook die al uitgespeeld zijn. Dus we hopen ook vanuit deze hoek veel aanmeldingen.

3.    En dan nog even dit…

Inschrijving is geopend voor:

Schrijf je snel in voor The Philippine Hussel op 20 mei en/of het Witte Sokken Toernooi op 5 juni. 
En vergeet de Dubbel en Mix Clubkampioenschappen niet eind juni en begin september.
Gezelligheid gegarandeerd! Op naar een hele mooie zwoele zomer. We hebben het verdiend!

Namens het bestuur,
Groet, Jan

Nieuwscategorieën