Nieuwsflash 27 maart 2022

01 april 2022


Beste allemaal,

NieuwsFlash en de besluiten van onze Algemene Leden Vergadering van 23 maart.

    1. Contributie 2022
    2. Baan reserveringen 2022
    3. Jeugdvoorzitter/ bestuursfunctie vacature oproep
    4. Koningsspelen IKC De Lei
    5. En dan nog even dit….

1. Contributie 2022
De ALV heeft besloten om de contributie met ingang van 2022 te verhogen

  • Jeugd: van €130 naar €145 per jaar
  • Senioren van €140 naar €150 per jaar

Begin April zal onze penningmeester de automatische incasso’s hiervoor inplannen.

2. Baan reserveringen 2022
We gaan over naar een andere manier van het reserveren van tennisbanen. Het online afhangen van banen was destijds een verplichting voor de leden die het tennispark bezochten. Deze verplichting is vervallen. We hebben gemerkt dat door de COVID beperkingen en het uitsluitend online afhangen van de banen de “loop” naar de club gedeeltelijk is verdwenen.  Ook realiseren we ons dat veel leden het online reserveren als heel prettig hebben ervaren omdat ze dan baanzekerheid hebben op een bepaalde dag en tijd. Dit gaan we aanpassen door een combinatie van beiden aan te bieden:

  • Dagelijks van 08.00 tot 19 uur kunnen leden per uur online afhangen via de KNLTB Club app of onze website
  • Dagelijks van 19.00 uur tot 23 uur gaan we het afhangbord weer in ere herstellen. Als je wilt tennissen op deze tijden dan kun je uitsluitend een baan reserveren via het afhangbord in het clubhuis: 45 minuten voor de dubbel en 30 minuten voor enkelspel
  • Gedurende de weekenden zijn de beschikbare banen per uur online te reserveren

Het nieuwe baanreservering systeem gaat in op maandag 4 april. Vergeet je KNLTB clubpas niet, anders kun je niet afhangen op het afhangbord.
Door de hybride optie te kiezen kunnen we baanzekerheid tot 19 uur enerzijds en een gezellige sfeer op de club vanaf 19 uur anderzijds goed combineren. We hopen dat leden, die de voorkeur hebben om een baan online te willen afhangen, gebruik gaan maken van de vrije banen tot 19 uur. Immers veel leden hebben verruimde mogelijkheden om thuis te werken. Als we kijken naar de beschikbaarheid van banen tussen 17 en 19 uur dan is die bijna 100% (met uitzondering van de banen waar les wordt gegeven)

3. Jeugdvoorzitter/ bestuursfunctie vacature oproep
Onze jeugdvoorzitter Marcel van Bruggen heeft aangegeven met ingang van 2023 te stoppen. Dit betekent dat we op zoek moeten naar een nieuwe jeugdvoorzitter en tevens lid van het bestuur van TV Leimuiden. Hoe eerder we een nieuwe jeugdvoorzitter vinden hoe meer tijd je krijgt om goed ingewerkt te worden door Marcel. Mochten jullie interesse hebben neem dan even contact op met [email protected]

4. Koningsspelen IKC De Lei
Op vrijdagochtend 22 april van 9 tot 12 uur organiseren we net als in 2021 weer de Koningsspelen voor IKC De Lei. De kids worden getrakteerd op een heerlijke ochtend tennis onder leiding van René Valkenburg. We zoeken nog een aantal vrijwilligers om de bijna 200 kinderen te begeleiden tijdens de tennis clinic. Graag aanmelden bij de Jeugdcommissie [email protected] Dit is een absolute aanrader!

5. En dan nog even dit….

  • Het barrooster schema is weer rondgestuurd aan alle leden. Vergeet niet je voorkeuren in te plannen, anders gaat de barrooster commissie dat voor je doen.
  • Onze website is weer volledig bij de tijd gebracht. Zie je toch nog foutjes, laat het ons weten.
  • De nieuwe LED verlichting is volledig operationeel. Wat witter en veel meer licht dan jullie gewend zijn. As dinsdag 29 maart worden wordt ook het schakelpaneel in het clubhuis aangepast.
  • Voor de bardiensten: De komende tijd kan het ‘s-avonds nog koud zijn. We proberen onze kosten voor gasverwarming zo laag mogelijk te houden. Hou de openslaande buitendeuren nog even dicht tot de avond temperaturen het toelaten. Zet ook de thermostaat niet te hoog. Veel dank alvast. 

Heel veel tennisplezier in ons nieuwe seizoen 2022!

Jullie voorzitter,
Jan

Nieuwscategorieën