Nieuwsflash 2 augustus 2021

02 augustus 2021


Open Toernooi en ALV mededelingen.

Inmiddels hebben we de eerste zwarte zaterdag in Europa alweer gehad. Nederland trekt er weer massaal op uit om te genieten van een welverdiende zomervakantie. We hebben het allemaal erg gemist. Voor onze TV Leimuiden vraag ik eventueel vanuit jullie vakantieadres nog even aandacht voor de volgende zaken voor ons aankomende Open Toernooi en ALV:

1.    Open Toernooi, ons visitekaartje van TV Leimuiden in de regio en al vele jaren meer dan 500 deelnemers een zeer belangrijk inkomstenbron. Tot en met maandag 2 augustus 12 uur kan er ingeschreven worden, dus pak die laatste kans!!!

Onze Chef Kok / Keuken Opperhoofd Henk Huising zoekt nog 2 a 3 keukenploegen voor diverse avonden/weekenden, die weer heerlijke maaltijden kunnen maken. Er wordt goed voor jullie gezorgd met centrale inkopen en natuurlijke eeuwige roem. Als je twijfelt… DOEN het is heel dankbaar werk. Opgeven kan bij Henk.

2.    Algemene Ledenvergadering
De Algemene Leden Vergadering van TV Leimuiden is op woensdag 1 September 2021 om 20 uur in ons clubhuis. We geven toelichting over dit hele bijzondere jaar en we hebben een aantal belangrijke mededelingen en besluiten te nemen, dus allemaal komen!

3.    En dan nog even dit…

  • Er komen nogal eens introducés naar het park, dat is prima, Soms rekenen de introduces direct af met contant geld wat in de kassa gaat. In de afgelopen periode hebben we na sluitingstijd diverse keren contant geld aangetroffen in de kassa. Oproep voor de bardiensten om GEEN contant geld achter te laten in het clubhuis.
  • Ook hebben we diverse keren afwas aangetroffen de volgende ochtend. Oproep aan de bardiensten om alles op te ruimen, vaatwasser leeg te maken en af te drogen als je bardienst erop zit. Zelf vind je het ook niet fijn op de afwas van je voorganger op te ruimen.
  • Onze barcommissie Wendy en Cynthia zouden dolgraag wat extra handjes willen hebben voor wat licht wekelijks schoonmaak en controle werk in de keuken en de bar. Wie helpt onze barcommissie een handje, weinig werk, veel plezier! Opgeven kan bij [email protected]
  • Dan nog allemaal goed nieuws:
  • We hebben een nieuwe schoonmaakster die ons clubhuis, bar en toiletten schoonhoudt. Dus ook tijdens het Open Toernooi!
  • Onze nieuwe baan klok hangt, dus voortaan heb je geen enkel excuus meer om te laat te komen of te vroeg naar huis toe te gaan :-)
  • Alle bardiensten voor het hele seizoen inclusief het Open Toernooi zijn ingevuld!
  • Henk Huising is onze nieuwe Chef Kok van het Open Toernooi. Henk volgt hiermee Metha en Yvonne op.  
  • Wilbert van Diemen gaat de wekelijkse inkoop coördineren naar onze diverse leveranciers. Wilbert volgt hiermee Anita van Spijkeren op die eind van het jaar na 10 jaar gaat stoppen. Nogmaals dank aan Anita, Metha en Yvonne. Hulde voor deze nieuwe kanjers Henk en Wilbert!!
  • De inschrijving van de Club Mix van 4 tot en met 12 september is geopend op toernooi.nl.

Eerst nog even lekker vakantie vieren en ondertussen wel de conditie op peil houden. Twee leuke toernooien staan op stapel, evenals de najaarscompetitie. Ons park is 7 dagen in de week, 16 uur per dag geopend voor alle leden. Fijne vakantie en heel veel tennisplezier op “ons” park!
 
Groet, Jan

Nieuwscategorieën