Nieuwsflash 30 september 2020

30 september 2020


Beste Leden van TV Leimuiden,

1. Bar TV Leimuiden gesloten / Tennispark blijft open!
De persconferentie van afgelopen maandag was helder en duidelijk.

 • Onze bar is op slot vanaf dinsdag 29 september tot vooralsnog 20 oktober 2020.
 • Vrij tennissen en tennislessen kunnen gelukkig nog wel doorgaan. Na afloop direct het park weer verlaten
 • De toiletten en kleedkamers blijven beschikbaar.
 • De najaarscompetitie wordt vooralsnog uitgespeeld. Maximaal 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn. Na afloop van de wedstrijden direct het park verlaten.
 • Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. Dat is toegestaan. Toeschouwers (publiek), zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan.
 • Het drankje vooraf en/of achteraf zullen we moeten missen.

Op 20 oktober volgt een evaluatie door de landelijke overheid en dan worden de huidige maatregelen opnieuw beoordeeld. Alle landelijke maatregelen in een handig overzicht: https://www.rijksoverheid.nl/binaries/large/content/gallery/rijksoverheid/content-afbeeldingen/onderwerpen/coronavirus/socials/visual-landelijke-maatregelen-29-september.png
De Maatregelen zoals gepubliceerd door de KNLTB:
https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/09/nieuwe-coronamaatregelen-tennis-en-padelwedstrijden-blijven-mogelijk/

2. Hoop op betere tijden
Natuurlijk blijven we vooruitkijken en optimistisch dat door deze harde maatregelen van nu, er toch weer op termijn wat versoepeling komt.

 • Kaag en Braassem Cup: Voor op de kalender in kleine letters… Het jaarlijkse toernooi met alle Tennisverenigingen in Kaag en Braassem is dit jaar van zaterdag 31 oktober t/m zondag 8 november en wordt georganiseerd door TV Woubrugge. De organisatie wil het aantal overdekte en verwarmde zitplaatsen uitbreiden en vragen of er deelnemers zijn die een party tent en/of terrasverwarmer ter beschikking willen stellen. De cup met de grote oren staat inmiddels alweer een jaar in Woubrugge. Het wordt tijd dat deze naar Leimuiden komt. We hopen dat dit natuurlijk door kan gaan. Zodra de inschrijving open is laten we jullie dit weten.
 • Onze barcommissie Wendy en Cynthia zoeken nog wat extra handjes om mee te helpen met de bar organisatie. Elke week lopen ze nu alles in de bar met z’n tweeën even na: flessen sorteren, schoonmaak frituur, lege flessen/papier afvoeren, opruimen en kleine schoonmaak klusjes. Een extra koppel verlicht het werk en maakt het bovendien weer stuk gezelliger. Wendy en Cynthia zien je aanmelding graag tegemoet: [email protected].
 • Afsluiting Seizoen: Zondag 1 november staat de laatste reguliere bardienst van het seizoen 2020 ingepland. Er zijn nog een aantal inhaaldagen in november van de najaarscompetitie, zowel bij de senioren als bij de jeugd. Zoals gebruikelijk zullen we, als het nodig is, onze competitie teams vragen zelf de bartas op te halen om ook onze bezoekende teams van een hapje en drankje te kunnen voorzien.
  Mochten de richtlijnen en maatregelen het toestaan dan gaan we op zondag 7 november de bar weer grondig schoon te maken en gereed maken voor de winterperiode. Alle hulp is dan natuurlijk welkom. We starten om 9 uur.

Na 20 oktober hopen we natuurlijk weer op betere berichten. Hou rekening met elkaar en hou afstand. Ga vooral genieten van wat wel kan: TENNISSEN!

Groet,
Jan

Nieuwscategorieën