Nieuwsflash 6 oktober 2022

06 oktober 2022


In deze Nieuwsflash:
1.    Najaar– terrasdeuren dichthouden
2.    Nieuwe entree en speeltuin
3.    Kaag en Braassem cup bij TV Woubrugge
4.    En dan nog even dit…

1.    Najaar– terrasdeuren dichthouden
Aan de zomerse temperaturen is een einde gekomen en kunnen we ons opmaken voor de herfst. Net zoals thuis in deze periode van het jaar, doe je de deuren wat vaker dicht want binnen staat de verwarming aan. Ook in ons clubhuis staat de verwarming aan en dus is het goed om de terrasdeuren dicht te laten. Dat scheelt kostbaar gas voor verwarming en extra kosten voor onze club. Hierbij dan ook de oproep aan de bardiensten en leden om de terrasdeuren dicht te houden nu de buitentemperaturen weer oplaag gaan. We hebben inmiddels wat bordjes opgehangen om jullie hieraan te herinneren. 

2.    Nieuwe entree en speeltuin
Na uitgebreid onderzoek naar de mogelijkheden en het rondkrijgen van de financiën hebben we een plan opgesteld voor de vernieuwing van onze entree tot het park en de aanleg van een speeltuin. We gaan het oude stuk parkeerteerrein bij ons park betrekken, de gravelopslag vernieuwen en verplaatsen, de bestaande garage verplaatsen naar de slootkant en nieuw hekwerk plaatsen. Zo wordt ons park beter beveiligd tegen ongenode (nachtelijke) bezoekers. Binnenkort zullen we een tekening publiceren. We gaan zeker de hulp van een aantal sterke vrijwilligers vragen om een aantal zaterdagochtenden te helpen met het grondwerk, groenafvoer en andere werkzaamheden. Vooralsnog willen we in januari starten met de aanleg en voor de start van het nieuwe seizoen in april 2023 klaar zijn.

3.    Kaag en Braassem cup bij TV Woubrugge
Van 30 oktober tot en met 6 november organiseert TV Woubrugge het Kaag en Braasem Toernooi. Dit toernooi is helaas vanwege de beperkingen in de afgelopen 2 jaar niet door kunnen gaan. De derde keer is scheepsrecht hopen we dan maar! Inschrijven kan tot en met vrijdag 21 oktober op toernooi.nl (https://www.toernooi.nl/tournament/1714481A-924B-4159-94C4-93E7723FD191). 

4.    En dan nog even dit…

•    De laatste bardienst van 2022 is op zondag 6 november
•    De inschrijving voor de voorjaars competitie 2023 start in december 2022. Hou je email in de gaten hiervoor
•    Ook Oliebollentoernooi in de Tweesprong in Roelofarendsveen wordt dit jaar weer georganiseerd. Van 17 december tot en met 8 januari in de categorieën 4,5,6,7,8 en 9. Inschrijven kan op https://www.timeoff.nl/activiteiten/oliebollentoernooi.
•    Wethouder Gerben van Duin met een gemeentelijke afvaardiging en Paul Wiewel van De Driemaster gaan op 11 oktober de regenboogvlag hijsen op ons park. Aanvang 13.00 uur Ook de regionale pers zal aanwezig zijn. Dit initiatief komt voort uit het sportakkoord wat financieel ondersteund wordt door de gemeente Kaag en Braassem. In het sportakkoord zijn afspraken gemaakt met de (jeugd)hulpverlening, De Driemaster en de deelnemende sportverenigingen om sport te bevorderen:
o    Inclusief sporten en bewegen
o    Gezond sporten en bewegen
•    In samenwerking met Ricks kaaswinkel zijn we de ideeën aan het onderzoeken voor een wijn/kaas proef avond in ons clubhuis en open voor iedereen. Voorlopige datum is donderdagavond 3 november. Meer informatie volgt binnenkort.
•    Oscar Fransen heeft aangekondigd na 35 jaar te stoppen als vrijwilliger bij TV Leimuiden. We hebben Oscar en zijn vrouw verrast met een leuk kaaspakket van Ricks kaaswinkel. Oscar bedankt voor de vele jaren trouwe dienst!
•    Alle jeugdleden /ouders hebben inmiddels bericht gehad over het vervolg van de tennislessen na de herfstvakantie.
Alle seniorenleden kunnen zich vanaf heden inschrijven voor 6 winterlessen. Alle lessen zijn buiten bij TV Leimuiden, in de omringende tennishallen was helaas geen ruimte. Inhaal mogelijkheden in de laatste twee weken van december. Inschrijven kan direct bij Bas op de app of via [email protected].

De herfst komt eraan, de jaargetijden horen bij ons klimaat. Tennissen kan veelal tot eind december gewoon buiten. Heerlijk met wat thermo kleding aan, Blijf bewegen, ontspannen en zoek elkaar op!

Namens het bestuur
Groet, Jan

Nieuwscategorieën