Nieuwsflash 8 maart 2023

08 maart 2023


In deze Nieuwsflash:
1.    Update tennisbanen 
2.    Start tennisseizoen 2023
3.    Renovatie entree, speeltuin en herinrichting bar & clubhuis
4.    En dan nog even dit…

1.    Update Tennisbanen
Het weer zit deze winter niet mee. Onze gravelbanen kunnen slecht tegen vorst en opdooi. De verwachting is dat we half maart weer kunnen tennissen als de weergoden het toelaten. 

2.    Start tennisseizoen 2023
Op zondag 26 maart van 14.00 tot 17.00 uur organiseert de AC het Openingstoernooi om het seizoen in te luiden. Aanmelden kan via de [email protected].
Op 27 maart begint officieel het nieuwe seizoen met de voorjaarscompetitie, de bardiensten en natuurlijk onze evenementen. We hebben weer een jaarkalender 2023 gemaakt voor de jeugd en senioren. Zodra er meer zicht is op de bespeelbaarheid van de banen zal De Zaanse tennisschool jonze jeugd weer gaan benaderen voor het inhalen van de uitgevallen lessen uit seizoen 2022. Ook de senioren zullen door Bas en René benaderd worden om in te schrijven voor de tennislessen. Inschrijven kan ook zelf op [email protected] of bij Bas Klaassen 06-10909065‬.
De captains van de competitie teams zullen door de technische commissie benaderd worden voor het ophalen van de wedstrijdballen en de bonnen voor de nieuwe competitie schaal.

3.    Renovatie entree; speeltuin en herinrichting clubhuis & bar
De renovatie van de entree en de speeltuin en de herinrichting van het clubhuis liggen op schema. We gaan ervan uit dat we op zaterdag 18 maart bij de openingsborrel van het nieuwe seizoen de werkzaamheden grotendeels klaar zijn. Als je nu langs onze banen rijdt dan is het nog een bouwput maar dat gaat de komende weken drastisch verbeteren. 
Op 18 maart gaat de bar commissie een leuke middag organiseren met leuke vuurkorven, klein hapje en drankje om gezellig met elkaar het nieuwe jaar/seizoen in te luiden en ook samen het resultaat te bekijken van de nieuwe entree, opgepimpte toiletten en de herinrichting van de bar.

4.    En dan nog even dit…
•    Vanaf deze week gaat onze penningmeester de contributie weer incasseren.
•    Op zondag 26 maart van 14.00 tot 17.00 uur organiseert de AC het Openingstoernooi om het seizoen in te luiden. Aanmelden kan via de [email protected].
•    Van donderdag 23 maart tot en met zondag 2 april organiseert TC Rijpwetering weer het eerste OT van het seizoen de altijd gezellige Stolp+Kab Open 2023. Inschrijven kan hier
•    Op zaterdag 18 maart van 9 tot 12 uur roepen we jullie op om ons park en clubhuis weer “op niveau” te brengen. In het clubhuis gaan we ook alles seizoen klaar maken. Buiten gaan we o.a. de terrassen vegen, onkruid verwijderen en de stoelen en tafels weer uitlopen. Genoeg te doen en altijd gezellig met een grote groep een ochtendje lekker bezig te zijn en gereed te zijn voor de openingsborrel vanaf 15.30 uur om met elkaar het nieuwe jaar/seizoen in te luiden en ook samen het resultaat te bekijken van de nieuwe entree, opgepimpte toiletten en de herinrichting van de bar. 
•    Op 13, 14 en 17 maart organiseert de Zaanse Tennisschool een tennis clinic tijdens de schoolgym in de ochtend voor de kinderen van IKC De Lei. Ouders en andere geïnteresseerden zijn vanzelfsprekend welkom om te komen kijken.
•    Half maart gaan we weer het barrooster rondsturen zodat jullie je voorkeuren kunnen plannen voor het seizoen 2023. Schrijf je niet in dan doet de barrooster commissie dat voor je op een datum en tijd die nog beschikbaar is.
•    De Blauwe Zone is on tour ! Na 2 succesvolle en inspirerende avonden met Femke Heemskerk en Mark Tuitert, is op 10 maart in de Ontmoeting in Leimuiden het woord aan Bob de Jong. Interessant en leuk voor sporters en inwoners van Kaag en Braassem! Meer informatie klik hier voor informatie en toegangskaarten.

De dagen worden alweer langer, helaas moeten we nog even wachten op bespeelbare banen. De lente en het betere tennisweer zijn onderweg!

Namens het bestuur
Groet, Jan

Nieuwscategorieën