Persbericht Open Toernooi Leimuiden

13 juli 2020


Beste Tennisliefhebber,

Van 15 t/m 23 augustus 2020 wordt alweer het 33e open dubbeltoernooi georganiseerd bij Tennisvereniging Leimuiden in de categorieën 4, 5, 6, 7 en 8 (25+) en ingedeeld op rating (50+).

TV Leimuiden is blij dat zij op basis van de COVID-19 maatregelen haar toernooi kan en mag organiseren. Uiteraard worden de geldende maatregelen in acht genomen.

Op zaterdag 15 augustus start het open Toernooi voor de 25+, op maandag start het 50+ toernooi. Finales 50+ zijn op vrijdag en van de 25+ op zondag 25 augustus.

Inmiddels staat de inschrijving open op toernooi.nl:

TV Leimuiden nodigt iedereen uit zich in te schrijven, hoe minder verhinderingen je opgeeft, des te kleiner is de kans dat je wordt uitgeloot. De inschrijving sluit over iets meer dan 2 weken, op dinsdag 28 juli 2020.

Het Open Dubbeltoernooi van Leimuiden telt al vele jaren meer dan 500 deelnemers en is daarmee een van de succesvollere Open Toernooien in de omgeving.

De indeling van het complex zal geheel ingericht zijn conform de geldende maatregelen. Info over TV Leimuiden en haar toernooi is te vinden op www.tvleimuiden.nl.

Ook zal er weer iedere dag gekookt gaan worden door de leden, het overzicht van het menu wordt voor het OT kenbaar gemaakt.

Nieuwscategorieën