Persbericht Open Toernooi Leimuiden

16 augustus 2021


Persbericht:

TV Leimuiden organiseert voor de 34e keer haar Bob on Board Open Dubbeltoernooi, 21 t/m 29 augustus 2021 vindt dit plaats aan de Beukenlaan te Leimuiden.

TV Leimuiden is blij dat op basis van de COVID-19 maatregelen zij haar toernooi kan en mag organiseren, uiteraard worden de geldende maatregelen in acht genomen.

Op zaterdag 21 augustus start het open Toernooi voor de 25 +, op maandag start het 50+ toernooi. Finales 50+ op vrijdag, van de 25+ op zondag 29 augustus.

In beide leeftijdscategorieen wordt gespeeld dubbel, in de mix, dames en heren dubbel, niveau 4 t/m 8.

Via www.Toernooi.nl is de indeling van de twee toernooien te volgen. Iedere dag wordt er ook gekookt voor de gasten, dit alles door de leden van TV Leimuiden, onder het toeziend oog van hoofdkok Henk Huising. De menu’s staan later op de facebook en website van TV Leimuiden, de kosten “een zacht prijsje”.  

Het Bob on Board Open Dubbel Toernooi van Leimuiden telt al vele jaren meer dan 450  deelnemers en is daarmee een van de succesvollere Open Toernooien in de omgeving.

De indeling van het complex zal geheel ingericht zijn conform de geldende maatregelen. Info over TV Leimuiden en haar toernooi is te vinden op www.tvleimuiden.nl. Tennisvereniging Leimuiden nodigt u van harte uit!

Nieuwscategorieën