Algemeen

Tennisvereniging Leimuiden, opgericht in 1975, biedt een gezellige omgeving voor zowel recreatieve als competitieve tennissers. Met een tennispark dat bestaat uit een clubgebouw, 3 terrassen en 6 goed onderhouden gravel plus premium banen en een minibaan voor jeugd, biedt de vereniging volop mogelijkheden voor alle leden.

Het clubgebouw vormt het hart van de vereniging en fungeert als een knusse ontmoetingsplek voor leden. Hier kun je na afloop van een wedstrijd genieten van een drankje aan de eigen bar, die door onze leden zelf wordt gerund. Voor extra comfort zijn er twee nette kleedkamers met douches beschikbaar, zodat je fris en ontspannen kunt omkleden voor en na het spelen.

Rondom het clubgebouw strekt zich een gezellige buitenruimte uit, met een overkapt terras dat ideaal is voor ontspannen momenten en het bekijken van tenniswedstrijden op de banen. Daarnaast zijn er twee zijterrassen waar je kunt genieten van de frisse buitenlucht en de levendige sfeer van de vereniging. Speciaal voor de jongere leden is er een zandbak waar ze zich kunnen vermaken terwijl de ouders genieten van hun tijd op de club.

We hopen u binnenkort op de baan te zien!

Adres
Tennisvereniging Leimuiden
Beukenlaan 48 
2451 ZE Leimuiden

Telefoonnummer clubhuis
0172-509168

Bankrelatie
IBAN: NL24 RABO 0127 7076 89
BIC: RABONL2U
Ten name van: Penningmeester T.V. Leimuiden

Facebook
www.facebook.com/TVLeimuiden