Terug naar overzicht

The Philippine Hussel

Tennisvereniging Leimuiden
20-5-2022 18:00 - 20-5-2022 23:55

Op vrijdag 20 mei a.s. organiseert Tennisvereniging Leimuiden een bijzondere avond, The Philippine Hussel!
Husselen van de tennissers in combinatie met originele Filipijnse gerechten, gekookt gaat worden door Mercy van de Hoek, geboren en getogen in de Filipijnen, maar al 25 jaar woonachtig in Rijnsaterwoude.
Vrijdag 20 mei is er ruimte in het rooster van de voorjaarscompetitie, dus ruimte voor nieuwe activiteiten! Onze clubkas kan na de afgelopen twee jaar weer extra inkomsten gebruiken.
Inloop vanaf 17,30 uur, we beginnen om 18.00 uur met het programma, combinatie van heerlijke gerechten en rackettrek/hussel, steeds half uurtje spelen, half uurtje proeven!
Adobo, Lechon, Pancit, Mechado, Lugarcar  en in combinatie met een ace, een volley en een smash, en dat allemaal gewoon aan de Beukenlaan! 
Uiteraard zullen de Filipijnse koks voor u opscheppen en vertellen wat u op uw bord krijgt!
Er is ruimte voor veel personen, maar VOL = VOL dus zorg dat je op tijd je aanmeldt! De kosten zijn voor het eten 15 euro per persoon, aanmelden kan via [email protected].   
Je kan kiezen voor tennis en eten, maar je kan ook je partner meenemen, en dus 2x eten! De AC zorgt voor de indeling van het husselen, zodat we mooie gelijkwaardige potjes krijgen.
Vanaf 20.30 uur is er vrije inloop voor publiek, we hebben dan gezellige muziek en er een lange zwoele tropische avond van te maken!

  Terug naar overzicht