Nieuwsflash 20 november 2023

20 november 2023


In deze Nieuwsflash:
    1. Introductie en ALV
    2. Op Sportief gebied
    3. Onze accommodatie
    4. En dan nog even dit…

1. Introductie
De winter is weer gekomen met veel regen. Het hoort nu eenmaal bij de tijd van het jaar. Afgelopen week hebben we onze laatste bardienst gedraaid van 2023. We gaan weer op winterstand tot eind maart 2024. We hopen op nog wat mooie tennisdagen in november en december en in de eerste maanden van 2024, lekker buiten genieten van vrij tennissen of lessen.

BELANGRIJK: Onze Algemene Ledenvergadering is vastgesteld op 24 januari 2024 om 20 uur in ons clubhuis. Zorg dat je deze bijeenkomst niet mist.

2. Op sportief gebied zijn we het nieuwe jaar gestart met een nieuwe gecombineerde Activiteiten en Jeugd commissie, die voortvarend een aantal nieuwe evenementen georganiseerd voor zowel senioren als onze jeugd. Zoals de Wimbledonmiddag in juli en de geweldige Halloween middag in oktober met gravin Yvonne. De gebruikelijke Dubbel Club en Mix Club toernooien zijn gecombineerd tot een Mix Dubbel Club toernooi in juni. Ons Bob on Board Open toernooi was wederom een succesverhaal. Heel veel vrijwilligers zijn in de weer geweest zoals de OT commissie, de dagelijkse kookploegen, bardiensten, onderhouds commissie en sponsor commissie en het bestuur. Veel dank aan al deze fijne vrijwilligers die onze club tot een echte hechte gezellige groep maken. 
Dan hebben we nog flink wat najaars kampioensteams:

 • Tenniskids Groen Feline, Puck, Jet, Tijn en Pepijn en Oscar.
 • Esther, Susan, Denise, Sietske, Bianca, Kiek en Jeanette 
 • Ronald, Mats en Bram, Suus, Annelot en Yvonne
 • Sander Beuk, Ronald de Rijk, René van der Meer, Wilbert van Diemen, Marcel van Bruggen en Enno Zaal. 

Nogmaals gefeliciteerd kampioenen!

3. Accommodatie: Wederom hebben we weer een paar belangrijke mijlpalen neergezet in 2023 voor onze accommodatie. Begin dit jaar zijn we gestart met de herinrichting van onze nieuwe entree met het verplaatsen van de garage, nieuw straatwerk en hekwerk, nieuwe elektra en gasleidingen en de eerste aanzet voor de aanleg van de speeltuin. Over de speeltuin volgt begin 2024 meer goed nieuws. Ook zijn we voor de start van het seizoen begin april gestart met de nieuwe inrichting van het clubhuis; verplaatsing en vernieuwing van de bar, nieuwe verlichting, nieuwe TV en een nieuw en beter Wifi netwerk. In september hebben we 36 zonnepanelen geplaatst, zodat we financieel beter bestand zijn tegen schommelingen op onze energie rekening en dragen we bij aan een duurzaam Nederland.

4. En dan nog even dit:

 • Per 1 januari 2024 worden er geen nieuwe fysieke KNLTB ledenpassen meer uitgegeven. De KNLTB gaat helemaal over naar de digitale ledenpas, die iedereen al op zijn/haar KNLTB Club App heeft staan. Dit betekent dat we ons afhangbord voor het reserveren van banen op het park moeten gaan aanpassen zodat je kunt afhangen met de QR code op je digitale ledenpas in de KNLTB App. De KNLTB Club app is gratis te downloaden op je smartphone. Inloggen kan met je lidnummer/emailadres en zelf aangemaakte wachtwoord. Heb je hulp nodig, stel je vraag aan [email protected].
 • Afgelopen zaterdag hebben jullie de uitnodiging gekregen van onze nieuwe Technische Commissie voor het inschrijven voor de voorjaarscompetitie. Na 5 trouwe jaren dienst hebben Polin en Belinda deze taken overgedragen aan Esther en Desiree. Veel dank aan Polin en Belinda, we zetten jullie binnenkort nog in het zonnetje en succes aan Esther en Desiree!
 • Ook gaan we afscheid nemen van Cor in zijn rol als “beheerder” van de plantenbakken en nog wat ander groen. Hiervoor hebben we echter nog geen vervanger of vervangers. Wie wil zich in het nieuwe jaar ontfermen over deze taak? Dat hoeven echt geen mannen te zijn; mag wel. Dus liefhebbers meldt je aan! Bij [email protected]. of Hans van Fulpen.
 • Het oliebollen toernooi in de Tweesprong in Roelofarendsveen in de kerstvakantie, altijd gezellig lekker een beetje bewegen met die feestdagen. Inschrijven kan tot 30 november op www.toernooi.nl.
 • Voor in je agenda: Algemene Leden Vergadering van TV Leimuiden is vastgesteld op 24 januari 2024 om 20 uur in ons clubhuis. Praat en doe mee met onze vereniging!
 • Voor in je agenda: 5 januari 2024 Indooractiviteit jeugd in De Tweesprong en 27 januari 2024 Wintertoernooi Senioren. Meer informatie volgt binnenkort.
 • TV Leimuiden is opgericht in 1975 wat betekent dat we in 2025 ons 50-jarig bestaan vieren. Het is nog even weg maar we willen alvast leden / oud leden oproepen om samen tot ideeën te komen om hier een prachtig evenement van te maken. Aanmelden kan bij [email protected].

Namens het bestuur
Groet, Jan

Nieuwscategorieën