Nieuwsflash 5 maart 2024

05 maart 2024


In deze Nieuwsflash:
    1. Inschrijven barrooster 2024 
    2. 16 maart: schoonmaak ochtend en zomerklaar maken tennispark
    3. 24 maart: openingstoernooi jeugd en senioren
    4. 25 maart: start tennislessen 
    5. En dan nog even dit…

1. Inschrijven barrooster 2024
Deze week ontvangen jullie weer een aparte email bericht om je in te schrijven voor de bar, keuken, wasmand en afwasdiensten voor het nieuwe seizoen 2024. Vanwege afname van het aantal leden en om toch het volledige barrooster ingevuld te krijgen hebben we de vrijwilligers gevraagd, die andere jaren volledige vrijstelling hadden, om in ieder geval 1 dienst dit seizoen te draaien. We krijgen anders het rooster niet gevuld met eigen leden. Graag jullie begrip hiervoor. 
Speciale aandacht voor de open plekken tijdens het Open Toernooi van 17 tot en met 25 augustus en het Witte Sokken toernooi op 19 mei. De eerste bardienst van het seizoen is op 24 maart.

2. 16 maart: schoonmaak ochtend en zomerklaar maken tennispark
Op zaterdagochtend 16 maart willen we ons park weer even flink oppoetsen. Zowel binnen in het clubhuis als buiten op ons park is voldoende te doen om alles weer spik en span te krijgen. We starten deze gezellige ochtend om 9 uur en vanzelfsprekend wordt er voor koffie en koek gezorgd.

3. 24 maart: openingstoernooi jeugd en senioren
Op 24 maart organiseert de Activiteiten Commissie het jaarlijks terugkerende Openingstoernooi jeugd en senioren. Meer informatie en inschrijven volgt binnenkort.

4. 25 maart start tennislessen 
Wil je tennis nog leuker maken? Neem tennisles! De Zaanse Tennisschool o.l.v. van Bas en René starten op 25 maart met zomer tennislessen voor jeugd en senioren. Inschrijven E: [email protected]  of T: 06-10 90 90 65          

5. En dan nog even dit:

  1. Afgelopen woensdag 27 februari hebben we de eerste rackettrek ochtend weer georganiseerd. De banen zijn open, maar nog zacht en kwetsbaar.
  2. Stolp + KAB Open Toernooi komt er weer aan. Van 21 tot en met 31 maart op de mooie banen van TC Rijpwetering.  Inschrijven kan tot 10 maart via deze link.
  3. De jaarkalender 2024 met al onze activiteiten en andere bijzondere evenementen staat op onze website en hangt op in ons clubhuis.
  4. Op 1e Pinksterdag / 19 mei is gepland het beroemde Witte Sokken Toernooi met als Thema “China neemt de wereld over” Inschrijven www.tvleimuiden.nl/wittesokken.
  5. TV Leimuiden is opgericht in 1975 wat betekent dat we in 2025 ons 50-jarig bestaan vieren. Inmiddels heeft Dick zich aangemeld. Wie organiseert er mee? Aanmelden kan bij Dick of [email protected]
  6. In de komende weken gaan we acties lanceren voor het werven van nieuwe leden voor de start van het nieuwe seizoen eind maart / begin april. Dat is hard nodig. Informeer zelf eens in je kennissen-/vriendenkring. Inschrijven kan via de website www.tvleimuiden.nl/lid-worden.

Namens het bestuur

Nieuwscategorieën